2777
2789

من دو. سه ماه پیش تفریحی که ممکنه اقدار به بارداری کنم اسید فولیک میخوردم. الان حدود یک هفتس مرتب میخورم. میخوام اقدام کنم که حدودا میشه 20 روز دیگه. این مقدار مصرف اسید فولیک کمه؟ در ضمن من مصرف میوه و سبزیجاتم بالاس.

من یه سال ئ نیمه اقدامم اصلا اسید فولیک نمیخورم یا اگ بخورم یک روز در هفته است اخه بچه کوچیک دارم زیاد یادم نمیمونه .   

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر برات آزمایش قبل از بارداری بنویسه چک بشی  دندون پزشکی بری  و....همینجوری می ...

همه کارامو کردم. از شش ماه پیش. اما چون تصمیمم قطعی نبود اینجوری اسید فولیک خوردم. و گرنه همه ازمایشارو دادم. دندونامم همه چک شده

اسی ببخشید ی سوال میشه بگین بچه‌ها 

من سه ماه پشت سر هم 20ام پری میشدم فقط اون ماه 23ام شدم حالا چند روزی هست که ترشح زیاد دارم امروزم لکه دیدم 

اول که لکه حکم پری رو داره؟ قهوه ای کمررنگ بود

دوم که سیکل رو چطوری حساب میکنن؟

دعام کنید🙏
اسی ببخشید ی سوال میشه بگین بچه‌ها  من سه ماه پشت سر هم 20ام پری میشدم فقط اون ماه 23ام شدم حا ...

اپلیکیشن مینت و نصب کن اون بهت میگه. یسریا 28 روزن. یسریها 30 روزن. دیدن لک و.. گاهی بخاطر کیست. فیبروم. اندیمتریوز و.. اینهاست

همه کارامو کردم. از شش ماه پیش. اما چون تصمیمم قطعی نبود اینجوری اسید فولیک خوردم. و گرنه همه ازمایش ...

وقتی حامله شدی سه ماه اول بارداریتو باید مرتب بخوری.الاناشکال نداره منک کلا نخوردم