2777
2789
عنوان

کیا با من موافقن....؟؟!!

62 بازدید | 9 پست

یکی تایپک میزنه با شوهرم اختلاف دارم همه میگن وای من جای تو بودم یه لحظه زندگی نمیکردم برو طلاقتو بگیر 

یکی تاپیک میزنه دوس پسر دارم همه با تعجب میگن واای دوس پسر داری واااای نکنه باهاش بیرون میری 

آدم فک میکنه اینا همه چیشون ایده اله 

ینی تو زندگیاشون یه ادم با سیاست و موفقن و هیییچ وخت گناهی انجام ندادن و حتی این چیزا رو ندیدن

چرا باید جایی که مارو نمیشناسن انقد تظاهر به خوب بودن کنیم  

خدا بخیر کنه دنیای واقعیمونو....

ادم وقتی راهنمایی میکنه میخواد ایده ال ترین حالت ممکنو به طرف مقابل بقبولونه خب ☹

حتی اگه فلان اشتباه رو خودمم کرده باشم نمیام دفاع کنم یا پیشنهاد بدم که 

جدا از این طرز تفکر و فرهنگا فرق داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم تظاهر نباشه اینجا از شهرای مختلف و فرهنگای مختلف هستن من دوست پسر نداشتم با اینکه ۲۸ سالمه ا ...

نه کلا کاری به دوس پسر داشتن ندارم

برام سواله جایی که کسی نمیشناستشون چرا انقد تظاهر به خوب بودن دارن

انگار که تو زندگی خودشون یه زن کامل و موفقن 

ادم از راهنمایی خواستن تو اینجا پشیمون میشه

ادم وقتی راهنمایی میکنه میخواد ایده ال ترین حالت ممکنو به طرف مقابل بقبولونه خب ☹ حتی اگه فلان اشتب ...

ببین من خودمم از یه شهر تقریبا مذهبی ام 

ولی تو جامعه بودم میبینم چ خبره 

حالا اینجا یا واقعا انقد خوبن و تو زندگیشون هیچ وخت گناهی انجام ندادن یا دارن تظاهر میکنن به خوب بودن

نه کلا کاری به دوس پسر داشتن ندارم برام سواله جایی که کسی نمیشناستشون چرا انقد تظاهر به خوب بودن دا ...

یه چیز دیگم هست بعضیا خب مجردن یا بچن

نمیشه فهمید کی راهنمایی میکنه که ممکنه نظرشون متفاوت باشه

بعضیام واقعا فرهنگشون متفاوته

ببین من خودمم از یه شهر تقریبا مذهبی ام  ولی تو جامعه بودم میبینم چ خبره  حالا اینجا یا ...

اره دیگه یکی از این دو حالته 😂

ولی خب هیچکس نمیاد بدیای خودشو جار بزنه 🤷‍♂️

اره دیگه یکی از این دو حالته 😂 ولی خب هیچکس نمیاد بدیای خودشو جار بزنه 🤷‍♂️

اره واقعا اینم هس هیچ کس بدیای خودشو جار نمیزنه 

منم نمیگم کارای اشتباهی که خودمون انجام دادیم بیایم به بقیه بگیم چند نفرو منحرف کنیم 

ولی اینکه ادای مریم مقدس درمیارن رو مخمه