2777
2789
عنوان

یکی حساب کنه واسم ببینم چن هفتمه

109 بازدید | 7 پست

تاریخ پریودم یادم نیست

فقط یادمه ۳۰ شهریور رفتم دکتر زنان 

روز چهارم پریودم بود. ینی روز اولم میشده۲۷شهریور.

رفتم که دستگاه بذارم ک حامله نشم.دکتر گفت زخم‌ دهانه رحم داری نمیتونی دستگاه بذاری بعد من قرص جلو گیری خریدم شروع کردم خوردم.ده روز بعدش خونریزی کردم .قرص رو قطع کردم.

حالا نمیدونم تاریخ بارداریم از پریود اولی حساب کنم یا خونریزی که ده روز بعدش شد.

خانمایی ک میگید خب برو سونوگرافی.

سونوگرافی شده ۱۲۰تومن اگر جایی ارزون تو شیراز سراغ دارید بگید. واقعا نمیتونم ۱۲۰ بدم سونو.

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

فک کنم از تاریخ آخرین پری بابد حساب کنی 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
فک کنم از تاریخ آخرین پری بابد حساب کنی 

چون خونریزی بخاطر قرصا کردم. پریود نبود بخاطر بهم ریختن هورمانم بوده درسته؟

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7هفته و 6 روزته اگر 27 شهریور پری شدی

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

صبرکنم تا بشه ۱۲هفته بعد یهو برم سونو سلامت درسته؟

صبرکنم تا بشه ۱۲هفته بعد یهو برم سونو سلامت درسته؟

اگه همه چیت اوکیه و مشکلی نیست بله صبر کن و 12 هفته برو غربالگری ... انشالله که خیره 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

به تاریخ پریود ۷هفته و ۶ روزمه.سن اصلی جنین دو هفته کوچیکتره همیشه. ینی الات ۶هفتمه در اصل.

به تاریخ پریود ۷هفته و ۶ روزمه.سن اصلی جنین دو هفته کوچیکتره همیشه. ینی الات ۶هفتمه در اصل.

اونجوری محاسبه کنی بله ... 6 هفته هستین