2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فاجعه س یعنی؟؟؟ عزیزم هیچکس کامل نیس  قیافه م اگه در حد معمولیه عادی میشه بعدا

نه زشت نبود، معمولی رو پایین

ولی انقدر بدم اومد که تو کل مدت خواستگاری یکی دوبار به زور نگاش کردم   

یعنی همین که پشت آیفون دیدمش از شدت ناامیدی ضعف کردم و مجبور شدم بشینم و گریه م گرفت    

منم ی همچین حسیو با دیدن همسرم داشتم مخصوصا ک یکی دو هفته قبلش ی خواستگار عالیو بسیار خوش ظاهرمو فقط ب خاطر اینک کارش شهر دیکه بود رد کرده بودم وای الان ک ب صورتش نگاه  میکنم ب نظرم زیباترین و مردانه ترین چهره دنیاست

حالا نه اینکه بنده خدا زشت باشه ها نه... ولی جلوی سرش خالی بود! و این چیزیه که من واقعا بدم میاد. ...

خب بعدا میره میکاره

معیارای اصلی و ول کردی چسبیدی به فرعیات😒😐

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خب بعدا میره میکاره معیارای اصلی و ول کردی چسبیدی به فرعیات😒😐

آره میدونم اشتباهه، ولی یکی از چیزایی که خیلی واسم مهمه اینه که از طرف خوشم بیاد و به دلم بشینه (نه اینکه خوشگل باشه)

یعنی اگه کسی رو دوست داشته باشم حتی بدترین و زشت ترین آدم دنیا هم باشه بازم پاش میمونم