2777
2789
عنوان

پناهندگی و دوری از پدر و مادرم

1135 بازدید | 33 پست

سلام دوستان عزیزم یه کمک و یه راهنمایی ای ازتون میخواستم

من و همسرم دو سال هست که قصد مهاجرت داریم و من تمام سعی ام رو کردم که قانونی بریم که رفت و آمد راحت تر باشه برامون که نشد، چون هیچ رقمه شرایط قانونی رو نداریم، سنمون بالای ۳۰ سال هست، آیلتس نداریم، زبان خوب بلد نیستیم و ...... و الان بعداز دوسال به این نتیجه رسیدیم تنها راه  و راحت ترین راه پناهندگی هست و حتی شخص مطمئن رو هم برای این کار پیدا کردیم، الان که باز موضوع جدی شده همه اش دارم با خودم فکر میکنم که من خیلی به پدر و مادرم وابسته هستم و از طرفی هم دوست دارم که از این خراب شده برم و از قوم خانواده ی شوهر دور باشم و اعصابم آروم باشه، الان فقط فکر پدر و مادرم جلوم رو بسته،از دلتنگیش میترسم، از دوری پدر و مادرم میترسم، واقعا سر یه دورااااهی بزرگ موندم نمیدونم چیکار کنم ترخدا کمکم کنید

تعداد رای : 53
نظرسنجی
مهاجرت کنم و بیخیال دوری شم
25
47%
بمونم کنار پدر و مادر و قوم شوهررر
28
52%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتنت عاقلانه است و مطمئنی موفق میشی برو احساساتت رو کنار بزار وقتی بری انقدر درگیر زندکی میشی که یادت میره الانم با این دنیای مجازی انگار همه با هم و کنار همدیگه ان...

اگه نمی‌تونی دووم بیاری نرو منم شرایط شغلیم جوریه که برم اونور واسم فوق العادس ولی بخاط خانوادم نمیرم 

من چندسال اونور زندگی کردم با اینکه بابام بیشتر مواقع پیشم بود ولی بازم دوری از مامانم خیلی سخت بود

واقعا اگه میدونی از پسش ب نمیای نرو

از شکموهای سایت هستم  

اولا اینو بگم ک قوم شوهر اصلا ارزش ندارن ک بخوای بخاطرشون زندگیتو تغییر بدی، اول از همه اگه قراره تغییری تو زندگیت بدی ب علایق و صلاح خودت و زندگیت فک کن بعد ب دیگران 

حالا ببین علاقت اونقدر ارزش داره ک باقی زندگیتو از والدینت دور بشی یا نه 

اگه میتونی قانونی بری برو 

اگه بنا به پناهندگیه قوم شوهر دربرابرش عسل و روغنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من پسرداییم چندسال پیش غیرقانونی رفت پناهنده شدحتی وقتی باباش فوت کردنتونست بیاددوباراومده یه کشوردیگه خونواده اش رفتن اونجادیدنش الان هم بایه دخترخارجی ازدواج کرده اتفاقاهفته پیش عروسیش بودعکس هاشودیدیم خداروشکراونجازندگیش خوبه تنهامشکلش نیومدن به اینجاست البته چون عموش اونجاست خیلی کمکش میکنه

پناهندگی خیلی سخته ها

شاید خیلی طولانی تو کمپ بمونی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧