2777
2789
عنوان

پناهندگی و دوری از پدر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چقد سخته پناهندگی چقد اذیت میشی شبا کجاهااااا باید بخوابی پسر عموم و خانومش شب تو قبرستون خوابیذع بودن عموم ۸۰۰میلیون پول فرستاد واسشون تو این ی سال تا تونستن پناهنده بشن خانومش خسته شده بود هزاربار میخاس برگرده ولی نشد . بد میدونی پناهندع بشی نمیتونی برگردی ایران واسه یع مدت؟؟؟؟ ارزشت تو اون کشورا میاد خیلی پایین قشنک اقامت بگیر و بر . وکیل خوب بگیر 

میشه لطفاا بگین پناهندگی و کمپ یعنی چی من نمیدونم 

برای اینکه صلاحیت اون فرد برای شهروند شدن بسنجن یه مدت مثلا ممکنه 5 سال باید بره یه محلی که دولت اون کشور تعیین میکنه. که معمولا هم شرایطش اصلا خوب نیست و اردوگاه ماننده. مثلا 20 نفر تو یه خونه زندگی میکنن

پناهندگی باید بری کمپ مشکل نداری باهاش؟ 

نه مشکلی ندارم با پناهندگی چون خیلی از دوستای همسرم با زن و بچه رفتن، واسه خانواده خوبه برای مجردها یکم مشکل تر هست و باید با چندتا غریبه توی یه اتاق بیوفتن ولی برای خانواده ها اوکی هست

اولا اینو بگم ک قوم شوهر اصلا ارزش ندارن ک بخوای بخاطرشون زندگیتو تغییر بدی، اول از همه اگه قراره تغ ...

نمیدونم واقعا خیلی مادرشوهرم و برادرشوهرم اینا اذیت میکنن و فضولی ، برادرشوهرام چون اوضاع مالیشون خوب نیست همیشه دوست دارن از ما یه جوری پول به جیب بزنن، شوهرمم هم که دلسوزی بیجا میکنه واسه اونا، توی خونمون هیچی هم نداشته باشیم داداشش پول بخواد باید بهش بدیم چون داداششه، دخالت مادرشوهر یعنی واقعا کُفری شدم از دستشون

نه مشکلی ندارم با پناهندگی چون خیلی از دوستای همسرم با زن و بچه رفتن، واسه خانواده خوبه برای مجردها ...

این مال المانه متاهلیم هست. یه کم فکر کنین زندگی اللنتون در این حد جهنمه؟