بابام 70 سالشه و میگه درست صدا هار و نمیشنوه و فقط یه همهمه ای میشنوم و جدیدن باید بلند صحبت کنیم و همه ساکت باشن تا متوجه بشن، میگن صداها همهمه ای همش تو گوششونه حتی در سکوت، کسی میدونه مشکل از چیه درمان داره؟
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم تو دهنت میگی ۷۰سال اون گوشهاش مشکل پیدا کرده باید برین پیش متخصص الان ما از تو خونه نمیتونیم گوش باباتو معاینه کنیم دکتر هم نیستیم نشستین تو خونه از زنای نی نی سایت میخوای برات دم صبحی دکتری کنن گناه داره اذیت میشه
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/