2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

438 بازدید | 37 پست

سلام عزیزان...بچه ها باینکه مواظیم بچم چیزای سرد شبانخوره واب خوردنشو توشب محدود کرد میبینم شبا گاهی اوقات شب ادراری داره دیگه کلافه شدم دخترم چهارسالشه ودوسال میشه از پوشک گرفتم موقع به دنیااومدنش کلیه مشکلی نداشت هنوز دکتر نبردمش کسی بوده که بچش این مشکلو داشته باشه چکارکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت ساعت ۴ یا ۵ بیدارش کن ببر دسشویی درست میشه.من اینجوری کردم درست شد.دیگه جیش داشته باشه خودش بیدار میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

پسرمنم ۷ سالشه

تا ۵ ۶ سالگیش بیشتر بود 

اگه شب میبردمش دستشویی که خوب بود نمیبردم جاشو خیس میکرد

الآن بهتر شده

تنها راهش اینکه شب حتما بیدارش کنی ببریش دستشویی...

هیچ وقتم به خاطر اینکه جیش کرده دعواش نکن استرسی میشن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

دخترمن بیدارنمیشه..وگرنه دوسداشتم عادت کنه بره دستشویی

اونم بیدار نمیشه بغلش میکنه میبردش دسشویی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

من پسرم تا ۶ سالگی جیش میکرد یعنی کلافه بودم 

بچم بزرگ بودو جیشش واقعا بدبو خییییلی حرص میخوردم الان خداروشکر اصلا خودش خود به خود خوب شد و هی واسش جایزه خریدیم تشویقش کردیم الان ۷ سالشه خوب خوب خودش میره شبا

جایزه خیییلی تشویقش میکنه

من پسرم تا ۶ سالگی جیش میکرد یعنی کلافه بودم  بچم بزرگ بودو جیشش واقعا بدبو خییییلی حرص میخورد ...

خودش یلند میشه میگه مامان فکر کنم جیش کردم خیلی باهاش صحبت میکنم عصبی میشم میگم شبااب نخور ..دلم میسوزه براش امیدوارم خوب بشه