2777
2789

سلام عزیزای دل

صبح همگی بخیر و خوشی

من دوس دارم طبیعی زایمان کنم ولی اگه نشه خب میرم سزارین...این قسمت رو سپردم دست خدا...

ولی تو انتخاب بیمارستان موندم...قائم، کسری یا تخت جمشید؟کدوم بهتره؟

مریم تو گزینه هام نیس چون اتاق خصوصی هاش کمه و از قبل هم قابل رزرو نیس ممکنه گیرم نیاد وسط این بحران کرونایی!

دوستان لطفا تجربیات خودتون یا عزیزانتون رو بهم بگید تا بهتر تصمیم بگیرم

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نکته ی مثبتی ازش دیدی یا شنیدی عزیزم؟

من‌خودم‌اونجا زایمان کردم ،رسیدگی خوبشون، تمیزیش ،برخورد خوب شون ،همه شو راضی بودم ،البته اینا مال پنج سال پیش ،اگه از اون موقع تا حالا تغییری نکرده باشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من‌خودم‌اونجا زایمان کردم ،رسیدگی خوبشون، تمیزیش ،برخورد خوب شون ،همه شو راضی بودم ،البته اینا مال پ ...

ممنونم از محبتت عزیزم...منم امیدوارم الان هم خوب باشه

شما اتاق خصوصی هم گرفتین؟

ممنونم از محبتت عزیزم...منم امیدوارم الان هم خوب باشه شما اتاق خصوصی هم گرفتین؟

بله ،گرفتم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ببخشید خیلی سوال پرسیدم اتاق خصوصیشون چه امکاناتی داره؟ الان به خاطر کرونا امکان بازدید نیست متاسف ...

،خواهش میکنم ،چیز خاصی یادم نمیاد، همون تخت همراه،وتخت نوزاد ،یخچال ،تی وی کمد و سرویس بهداشتی