بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر با دستگاه میخواد بشکنه با صوته حین عمل درد نداره چون مسکن قوی میزنن فقط اخرش ممکنه احساس درد کنه ، ولی بعد از چن ساعت دردای فوق العاده بدی داره و همش باید دستشویی بره برای دفع ، خیلی سخته من فقط روی پهلوم اب داغ میگرفتم و از حمام اصلا نمیتونستم بیرون بیام بس که دردش وحشتناک بود ...حالا من هفت هشت ماه تو بارداری بدون هیچ دارویی سنگ کلیه سیزده میل و تحمل کرده بودم ، پس ببین چقدر استانه صبرم زیاده ، ولی خوبیش اینه اندازه یه نصفه روز یا کمتر درد شدیده بعد اوکی میشه و از دست سنگ خلاص میشه ، براشون ارزوی سلامتی میکنم و اینکه با مسکن درداشون قابل تحمل باشه
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
اگر با دستگاه میخواد بشکنه با صوته حین عمل درد نداره چون مسکن قوی میزنن فقط اخرش ممکنه احساس درد کنه ...
وااااای خدا
طفلی داغونه استانه تحمل دردش خیلی پایینه شوهرم
ممنون گلم واسه دعاهای قشنگت برم پیش دکترش بگم ببینم امکانش هست با لاپروسکپی بردارن خیلی اذیت نشه