2777
2789
عنوان

توروخدا بچه های شمام اینجورین؟؟

345 بازدید | 31 پست

پسرم یک سالو پنج ماهشه پیرم کرده

حموم به هیچ وجه نمیاد لباسشو اگه عوض کنم تا شب گریه میکنه پوشکش نمیزاره بکنم 

وقتی شیر میخوره مدام گاز میگیره موهامو میکشه میزنه تو صورتم بخدا از دردگریه میکنم

الانم ساعت ۱۲شب خوابید نیم ساعت پیش بیدار شد دو ماهه خونمو جا به جا کردم دوتا از همسایه ها اومدن گفتن اسایش نداریم خیلی سرصدا میاد

اکثرا تا ساعت سه چهار بیداره

همه بچه ها اینجورین؟؟ یا من سخت میگیرم؟یا پسرم پیش فعاله

خدایا شکرت  

فقط خسته شده تو خونه. تعویض خونه هم یه شوک هست برای بچه ها که رفتارشون روعجیب غریب میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خسته شده تو خونه. تعویض خونه هم یه شوک هست برای بچه ها که رفتارشون روعجیب غریب میکنه

خونه قبلی هم همین بود متاسفانه

خیلی باهاش بازی میکنیم هرشب هم با ماشین میبریم بیرون یا خونه مامان بزرگش

خدایا شکرت  

من پسرم همین الان داره داره با در قابلمه های من بازی میکنه😂🤣🤣🤣

حموم رو دویت داره.

پوشک و لباسشم کاری نداره

ولی خییییییلی شیطونه خیییییییلی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ینی پیر منو درمیاره از صبح تا شب

ارتباط چشمی داره باهاتون؟ حرف میزنه؟  رفتارهای کلیشه‌ای نداره؟؟؟؟  (مثل بال بال زدن، یا یه ...

اره ارتباط چشمی داره کلمه هم خوب میگه هوشش خوبه

خودم نگران بودم بابت این چیزا همش چک میکنم 

خدایا شکرت  

میتونی ببریش دکتر اگه نگرانی اما هر بچه ای یه جوره شاید بچه شما کمی بدقلقه که صبر زیاد شما رو می طلبه و اینکه بهش برچسب نزن بذار تو خونه ازاد باشه انرژیش تخلیه بشه ببرش پارک بدو بدو کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پسرم همین الان داره داره با در قابلمه های من بازی میکنه😂🤣🤣🤣 حموم رو دویت داره. پوشک و لباسش ...

میزاره اشپزی اینا کنی؟

من وقتی خوابه از کنارش پا میشم بیدار میشه دستشویی هم.نمیتونم برم با خودم میبرمش وقتی مجبورم

خدایا شکرت  
میتونی ببریش دکتر اگه نگرانی اما هر بچه ای یه جوره شاید بچه شما کمی بدقلقه که صبر زیاد شما رو می طلب ...

نه رفتارم باهاش خوبه اصلا سرش داد نمیزنم ولی یواشکی گریه میکنم

اره مرسی گلم

خدایا شکرت  

پسر من سرحمام هنوزم بدقلقه. سر لباس گوشیدن سرپوشک و الانم شورت و شلوار

هرکدوم یه جورحرص میدن

مکمل بهش میدی؟ کمبود اهن و ویتامین هم گاهی باعثشه

میزاره اشپزی اینا کنی؟ من وقتی خوابه از کنارش پا میشم بیدار میشه دستشویی هم.نمیتونم برم با خودم میب ...

تا ازشیرنگیریش همینه بدترهم میشن