2777
2789
عنوان

ایا این علائم کورناس

183 بازدید | 20 پست

سلام من فقط بوی پیازی ک در حاله سرخ شدنه میفهمم و ادکلن و بویه دیگه ای متوجه نمیشم مثلا پیاز ک رنده میکنم چشامو میسوزونه یا ویکس و ک بو میکنم مغزم خنک میشه یا میسوزه خانوادم میگن پس بویاییت هست ک اینطور میشه مزه اینا میفهمم اما هیچ علائم دیگه ای ندارم موندم چکار کنم 

احتمالا طی روزهای آینده بویایی نداشته باشی من این طور بودم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه باشه رعایت کن فاصلتو با بقیه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
از بین رفتن بویایی فقط علایم کرونا نیستا ،،ممکنه سینوسات فعال باشن 

چند روزی بود پیشونیم خیلی درد میکرد ب شدت بالای چشام تو دماغمم میسوختو درد میکرد بعدش اونا خوب شدن بویایی رفت سینوسام ک قبلا داشتم فعال شدن یعنی چی؟

چند روزی بود پیشونیم خیلی درد میکرد ب شدت بالای چشام تو دماغمم میسوختو درد میکرد بعدش اونا خوب شدن ب ...

شوهر منم دقیقا اینجوری بود ،،یه چند روز سردرد شدید سوزش بینی ،، بعد همه بوهارو حس نمیکرد یه سریارو حس میکرد یه سری هارو ن ،، بعد ترسید دکتر رفت چندبار ،،انتی بیوتیک داد خیلی بهتر شد،اگه قبلا سینوزیت داشتی ،،پس بدون دوباره داره عفونی میشه ،،درمانش کن ،،بخور خیلی خوبه ها

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

اسی دقیقا منم عین تو شدم دکتر گفت سینوسات مشکل دار شدن ولی بقیه میگن کروناعه آخه علائم ندارم فقط دماغم میسوزه و بوهای کمی حس میکنم یهو اینطور شدم

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤
شوهر منم دقیقا اینجوری بود ،،یه چند روز سردرد شدید سوزش بینی ،، بعد همه بوهارو حس نمیکرد یه سریارو ح ...

گلم منم دقیقا مثل همسرتون شدم دکتر گفت سینوسات حساس شدن...چ دارویی بخورم ؟دکتر انتی بیوتیک داده با اسپری بینی ولی ی زره بهتر شدم دود اسپند و عنبر نسارا بدترم میکنه

از بین رفتن بویایی فقط علایم کرونا نیستا ،،ممکنه سینوسات فعال باشن 

دکتر ب من اینو گفت ...میشه کمکم کنی ...بعضی بوهارو نمیفهمم بعضیاشونم در حد کم میفهمم...مثلا بوهایی مثل سوختنی یا دود رو حس نمیکنم یا یجور دیگ حس میکنم...لطفا از شوهرت داروهارو بپرس برم بخرم گلم