2777
2789
عنوان

حساس شدم بیاین بهم روحیه بدین بد بهم ریختم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 37 پست
فکر نمیکردم ناراحت بشید به هر حال عذرخواهی میکنم🙏

اشکال نداره ناراحت نشدم دوست عزیز فقط یه کم ملایم تر میگفتید بهتر بود😁

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره ناراحت نشدم دوست عزیز فقط یه کم ملایم تر میگفتید بهتر بود😁

بله 😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
انشاالله گلممم خودمو همسرم قیافه مون خوشکله ولی نمیدونم چرا همش به این موضوع فکرمیکنم⚘

پس دیگه اصلاااا نگران نباش عزیزم، قطعا یه هلوی مامانی تو شکمت هست . من پدر و مادر معمولی دیدم که بچشون پنجه آفتاب بوده، شما وقتی خوبید شک نکن بچتون هم خوش قیافه است😍😍😍

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
آخی خدا واست حفظش کنه همچنین شما و باباشو واسش حفظ کنه  بعدشم مهم نیست چشم رنگی باشه مهم اینه س ...

سپاس مهربان جان ..‌ انشاالله ⚘😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
پس دیگه اصلاااا نگران نباش عزیزم، قطعا یه هلوی مامانی تو شکمت هست . من پدر و مادر معمولی دیدم که بچش ...

واااای مرسی عزیزم خیلی مهربونی انشاالله که همینجوره 😘😘😘

چقدر بعضیها دل مهربونی دارن و حرفاشون به دل میشینه و باعث دلگرمی و خوشحالی میشن👌😊⚘

منم باردار نیستم ولی مثل شما بعضی وقتا به این موضوع خیلی فکر میکنم

اره واقعا آدم هرجور باشه بهش فکر میکنه آخه خیلی مهمه👌

ببین چهرش به پدر و مادر میره ولی میوه رو پدست بیشتر تاثیر داره منم به این موضوع فکر میکنم ولی معدم بهم ریختس زیاد میوه نمیخورم ان شااله خوشگل و خوشبخت واقبال میشن تنها کاری ک میکنم اینکه چایی نمخورم اب جوش میخورم ازماه ۳ اینا دیگه چایی نخوردم مگر خونه مادرشوهرم اینا 

ببین چهرش به پدر و مادر میره ولی میوه رو پدست بیشتر تاثیر داره منم به این موضوع فکر میکنم ولی معدم ب ...

مرررسی دوست گل.  من چایی نمیخورم میترسم بچم سیاه بشه . من آبجوش نمیخورم ، آبجوش واسه چی خوبه ؟ تا منم بخورم😊😍

مرررسی دوست گل.  من چایی نمیخورم میترسم بچم سیاه بشه . من آبجوش نمیخورم ، آبجوش واسه چی خوبه ؟ ...

به جای چایی دیگه اب جوش حالا داغ داغ که نه اب گرم میخورم با صبونه ،بدن گرم میکنه دیگه سر صبحی نمیشه اب سرد خورد ،بادمجونم میگن خوب نیست تیره میکنه نخوردم تو بارداری 

به جای چایی دیگه اب جوش حالا داغ داغ که نه اب گرم میخورم با صبونه ،بدن گرم میکنه دیگه سر صبحی نمیشه ...

⚘⚘👌👌