2777
2789
عزیزم من خود یزدم یزد قرمزه شدیدا اوضاع خرابه اول مطمئن شو راه ها بازه بعد مطمئن شو دکتر مدنظرت هس ب ...

پس صبر میکنم انشالله این ویروس ریشه کن شه اگه اوضاع بهتر شد انشالله ماه اینده

خدا بخواد خودش میده  ما ۶ سال دوندگی کردیم چقدر هزینه کردیم نشد که نشد  آخرش سپردیم به خ ...

جهش حرکت اسپرم شوهرم کنده به رحم نمیرسه ای یو ای کردیم جواب نداد بای ای وی اف شم خودمم دلم میخواد طبعی بود ولی قسمت نشد دیگه خسته شدم از انتظار الان 4 ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهش حرکت اسپرم شوهرم کنده به رحم نمیرسه ای یو ای کردیم جواب نداد بای ای وی اف شم خودمم دلم میخواد طب ...

۴ سال که زمانی نیست اصلا عجله نکن واسه ای وی اف 

فعلا با قرص برا شوهرتان جلو برین شاید جواب داد 

شاید واریکوسل داره حداقل ۳۰ درصد مردا میگیرن در طول زندگی شون که جهش و تعداد اسپرم رو‌کم میکنه 

۴ سال که زمانی نیست اصلا عجله نکن واسه ای وی اف  فعلا با قرص برا شوهرتان جلو برین شاید جواب دا ...

واریکوسل داشت عمل کرد ولی باز جهشش ضعیفه انواع مکمل ایرانی و خارجی و طب سنتی هم رفت ولی فایده نداشت