2777
2789
عنوان

بیا خواهر؛بشین برات چایی بریزم که

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 59 پست
ای خواهر شوهر قهر خوابیده  دل تنگ بابامم  دل تنگ زندگی قبل کرونا هی خواهررررر هعی این ز ...

چرا قهره؟

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاها  خواهر شوهر ندارم برادر شوهر نداااااااااااااارم   جاریییییی ندارم

بنده برگزیده هستی

منم خوار شوهر ندارم زن داداش ندارم جاریم فعلا ندارم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
نه بابا با گوشی هم میشه قطره آب رو بزن رنگشو انتخاب کن

این قطره آبی که میگید کجاست؟چرا برای من نداره؟؟

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
مجردی؟

در رابطه    

امروزم قرار داشتیم   ولی یهو گوشیش خاموش شد 

اصلا نمیدونم چی شده

ابببببببببدا  ادم بپیچونی نیس

فرشته س  ولی یموقع ها میخوام جرواجرش کنم  

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
بنده برگزیده هستی منم خوار شوهر ندارم زن داداش ندارم جاریم فعلا ندارم

وای خیلی به این فک میکردم اگه عروس اول بودم و بعد من کسی رو میگرفتن و به اون بیشتر میرسیدن کفری میشدم

خیلی حسودم  خیلیاااا   

کادری که برای ارسال نظره بالاش ابزارها رو ببین،اونی  که شکل قطره هست،در اصل یه قطره رنگه😉

بجان خودم فقط ی شکلکه و یه عکس و یکی ماله کپیا و یکی برا لینک همین😅

لباسشو سوزوندم یکی نیس بگه مگه دنیا چند روزه که سر یدونه پیرهن قهر کردی😕

چندسالشه؟ 

برنمت ؟تو چرااتو کردی  به تو چایی تعلق نمیگیره  فقط اب جوش

نووش جان⁦♥️⁩

فدات بشم من  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
چندسالشه؟  برنمت ؟تو چرااتو کردی  به تو چایی تعلق نمیگیره    فقط اب جوش

من به ی استکان چایی دلم خوشه اونم سلب کردی ازمم😁😁

30 سالش هست مرد گنده خجالت نمیکشه.. 

خواهر من اتو نکنم ننش اتو میکنه یا خودش؟؟؟ 😂

لطفا برای من طلب بخشش کنید
فدات بشم من    

دور از جونت عزیزم⁦♥️⁩

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.