2777
2789
عنوان

بیا خواهر؛بشین برات چایی بریزم که

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 59 پست
من به ی استکان چایی دلم خوشه اونم سلب کردی ازمم😁😁 30 سالش هست مرد گنده خجالت نمیکشه..  خواه ...

وااااااااااااای من خواهر شوهر خوندم

بیا اینم از زبون فارسی

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری؟

والا تا قبل این سوالت فک کردم کار   خونه

الن انگار دخترمجردی تنبلی  

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
هات چاکلت پلیز😝 به قول یه بنده خدایی هات چاکلت سرد😂😂😂😂

کاپوچینوووووووووووووو

ولی رژیمم لعنتی   

یروزمم گراشتم برا کله واچه  ببخشید کله پاچه  

بجان خودم فقط ی شکلکه و یه عکس و یکی ماله کپیا و یکی برا لینک همین😅

11 ده تا ما همه داریم 

اون قطره ششمی اسکرین گرفتم ولی عکس اپلود نمیشه 

ببین ششمی داری ؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
دور از جونت عزیزم⁦♥️⁩

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
۴تان همش

مرسی.دست طلا فقط من باید با پولکی حتما بخورم.یادت نره بیاری

چشم  پولکی نیس بیا کیک  

چه خبرا؟  

سلامتی شما ممنون زحمت کشیدی برای کیک چه خوشمزه هست.خودت درست کردی؟ تو چه خبر؟

امروز قرار داشتم   یهو غیبش زد