2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

354 بازدید | 31 پست

سلام همگی

من تک دختر خانواده هستم ۱۷سالمه  وضع مالیمون هم متوسط هست شکرخدا محتاج نیستیم خانوادم هم نسبتا خوب خرج میکنن

من یه اخلاق بدی دارم

کلی وسیله نیاز دارم ولی بیان نمیکنم که برام بخرن پول نیاز دارم ازشون نمیگیرم واقعا کلی کارام عقب افتاده ولی بازم نمیخوام بهشون فشار بیاد در حالی که میدونم ده برابر این پولا دارن تو راه خوب و بد خرج میکنن

مامانم هم گاهی اوقات بخاطر این اخلاقم دعوام میکنه

من واقعا پول نیاز دارم ولی خجالتم میاد از بابام پول بگیرم چیکار کنم؟؟

اون نه بهم نمیگه حالا ممکنه یه کوچولو غر بزنه ولی برام فراهم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور😑

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

درک کردنت احسنت داره ولی اینک خودت نادید میگیری فاجعسسسس

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

من الان ۲۲ سالمه تا حالا ماهیانه پول نمی کرفتم مثلا یه چیزی رو نیاز داشتم می گفتم قیمتش و پولش و بهم میدادن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولی یک ماهی هست دست به کار شدم قراره ماهیانه دو میلیون بگیرم😂😁🥳🥳