2777
2789
عنوان

فردا میخوام کورتاژ کنم

427 بازدید | 32 پست

اگه تجربه ای دارین در مورد نکاتی که قبل وبعد کورتاژ باید رعایت کنم بهم بگید.مثلا اینکه بعد کورتاژ چیا بخورم که زود خوب بشم💖

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

چر کورتاژ حالا

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح اینکه نزدیک یک ماهه خونریزی شدید دارم سونو وآزمایش خون انجام دادم دکتر گفت دیواره رحمم ضخیم شده ورحمم بزرگ شده گفت کورتاژ انجام میدیم اگه نتیجه نداد میریم برای روشهای دیگه

من دوبار کردم کار خاصی نکردم .البته من هر دوبار تو هفته پنجو شیش بقایاشو کورتاژ کردم نمیدونم شرایط شما رو

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دلیلش چیه

خونریزی داشتم کاملا بدون دلیل تقریبا هرسال یک بار اینجوری میشدم اما الان دیگه خونریزی بند نمیاد

چر کورتاژ حالا

نمی دونم دکتر خیلی نگران بود گفت مدت خونریزیت خیلی طولانی شده واین خطر ناکه

هیچی راحتترین عمل دنیاس

آخه کم خون شدم گفتم بپرسم چی درست کنم برا خودم بعد عمل بخورم زود سرپا بشم.

نمی دونم دکتر خیلی نگران بود گفت مدت خونریزیت خیلی طولانی شده واین خطر ناکه

ان شاءالله براحتی سقط بشه عزیزم برات دعا میکنم توهم دعا کن بگو همین الان به خدا گره از مشکل منو شوهرم باز کنه😢

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُـم 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

کورتاژ تشخیصی هستش هیچ چیزی نیست نترس کاری هم نمیخواهد بکنی عزیز خوب میشی بعدش نگران نباش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
من دوبار کردم کار خاصی نکردم .البته من هر دوبار تو هفته پنجو شیش بقایاشو کورتاژ کردم نمیدونم شرایط ش ...

من باردار نبودم عزیز.خونریزیم بدون دلیله.

آخه کم خون شدم گفتم بپرسم چی درست کنم برا خودم بعد عمل بخورم زود سرپا بشم.

کاچی بخور مراقبت و تغذیه خاصی لازم نداری

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......