سلام دوستان متاسفانه دیروز مامانم از چهار پایه افتاده ستون فقراتش آسیب دیده دکترا میگن اگه دیسکش آسیب دیده باشه باید عمل بشه حالا فردا میره چک ...لطفا نفری یه حمد بخونید که بلا از سرمون کم بشه ما دوتا خواهرا که ثمر زندگیشیم تو یه شهر غریب دیگه ایم مامانم تنهاست ...😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم خیلی ناراحت مامانت شدم 😓خدا بلا رو دور کنه ان شاءالله مشکلشون با استراحت حل بشه براش حمد و صل ...
ممنون عزیزم
لطف کردی
ان شاءالله حاجت روابشید.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام عزیزم ب نیت سلامتی مادر عزیزتون حمد خوندم الهی بحق قران بزودی سلامتیشون رو بدست بیارن
ممنون عزیزم
ان شاءالله حاجت روا بشید.