2777
2789
عنوان

آیا تعیین جنسیت قبل از برداری ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 141 پست
میشه منم بگی ،  متولد تیر ۷۶  آخرین پریود هم بین  ۲۲  تا   ۲۵  ...

عزیزم تا ۲۲سال و ۶ ماهت هست ماه هایی اقدام کن که جمعشون با عدد ۲۲ زوج بشه بچه پسر و فرد بشه دختر

از ۲۲ سال و۶ ماه که گذشتی باید سنت رو ۲۳ حساب کنی و با ماه اخرین پریود جمع کنی

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
نمیدونم . منم ازمایش اسپرم داد همسرم و دکترم هم میگفت عالیه گفت شوهرت خیلی از همه لحاظ قویه و برو اق ...

اره دیگه همراه با داروهاو رژیم هایی که به مرد و زن میدن به خانوم میگن با جوش شیرین واژن رو شست و شو بده که پسر رو جذب کنه

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه عزیزم تا اخر امسال ۲۰ سالته ماه اخرین پریودیت رو با ۲۰ جمع بزن اگه زوج شد پسر اگه فرد شد دختر ...

مرسی گلم دعا کنین منم باردار بشم زودتر

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
ماه اخر یعنی چی یعنی روزش یا ماه  مثلا ابان میشه هشتمین ماه سال

اره ماه

آبان رو ۸ حساب میکنی

فقط تو محاسبه سن دقت کن که از ۶ ماه گذشت باید کامل حسابش کنی

مثلا ۲۲سال و ده ماه رو باید ۲۳ سال درنظر بگیری

اره ماه آبان رو ۸ حساب میکنی فقط تو محاسبه سن دقت کن که از ۶ ماه گذشت باید کامل حسابش کنی مثلا ۲۲ ...

خب الان سن دوستمو باماهش حساب کردم زوج دراومد گفتی زوج پسر پس چراگفتی دختر🤔🤔🤔 دوست من الان ۱۷ سال و ۱۰ ماهشه اونجورکه تومیگی میشه ۱۸ وماه پریودشم میشه ۶ و۶بعلاوه ۱۸ میشه ۲۴ 😑😑😑

سلام عزیزم ماله منم میگی؟؟؟آخرین پری ۲۳ مرداد.سن ۳۳

عزیزم تاریخ دقیق تولدت باید باشه

اگه از ۳۳سال و ۶ ماه بیشتر بودی موقعی که باردار شدی باید ۳۴ سال حسابش کنی

بعد ۳۴ رو با ۵ ( مرداد) جمع کن میشه ۳۹ و دختر

اگه از ۳۳ و ۶ ماه کمتر بودی موقع بارداری، میشه ۳۸ و پسر

سنت رو بر حسب مرداد حساب کن نه الان که ابانه 

منم سنم موقع لقاح ۳۰ سال و یازده ماه بود.مرداد هم اقدام داشتم.میشه دختر؟ ولی اگه جنسیت مهمه برات به ...

صد درصد ولی مطمئنا تاثیر داره

اینم میشه در کنار بقیه نکات رعایت کرد

چون ۸۰ درصد درست درمیاد

سلام وقت همه مامانی عزیز بخیر

اگه سوالی در مورد تعیین جنسیت داشتین میتونین بیاین تو پیج مامینو و از کارشناس مامایی این موضوع سرکار خانم سارا ثقتی سوالتونو بپرسین. مستقیم هم جوابتونو میده

ادرس اینستا گرام

پرسش مستقیم از ماما در مورد تعیین جنسیت . کلیک کنید