2777
2789
عنوان

آیا تعیین جنسیت قبل از برداری ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا ربطی نداره من ازمایش اسپرم دادم گفت خیلی قویه شوهرت چهارتا پسر میارین ولی ...‌ دوستم شوهرش ...

عزیزم خیلی تاثیر داره اونم شانسی شده

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
سلام عزیزم قربونت 😘 خداحفظش کنه نی نی ت رو 

مرسی عزیزم همچنین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دلیل سقط چی بود گلماگر دوست داشتی جواب بده  اگر نه که هیچی

قلبش وایستاده بود همسایمون دعوامیکردن من ترسیدم هیچ علایم نداشتم نه درد نهدچیزدیگع ای یهویی بعدچن روز کیسه آبم پاره شد

مامان دوتا گل دختر😍😍
نه فک نکنم تاثیر داشته باشه . خیلی هارو دیدم 

پس چطور قبل از بارداری میرم دکتر برای تعیین جنسیت و اینکه میگن دختر یا پسر شدن بچه با مرده

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
منم بگو ببینیم تا چه حد درسته.۶۸/۶ تولد آخرین پریودی ۲۰ تیر

میشه دختر ولی نی نی شما پسره

ولی تا ۸۰ درصد جواب میده بنظرم و حتما خطا داره

اگه رعایت کنی بهتر نتیجه میگیری🙂

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
پس چطور قبل از بارداری میرم دکتر برای تعیین جنسیت و اینکه میگن دختر یا پسر شدن بچه با مرده

نمیدونم . منم ازمایش اسپرم داد همسرم و دکترم هم میگفت عالیه گفت شوهرت خیلی از همه لحاظ قویه و برو اقدام چهارتا پسر میارین . 

من حس میکنم بدن زن هم تاثیر داره ک کدوم رو جذب کنه زن اسیدی باشه یا قلیایی 

امید زندگیم دوقلوهام😍