2777
2789
عنوان

آیا تعیین جنسیت قبل از برداری ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 141 پست
یعنی شوهر قوی باشه پسر میشه ؟؟؟

اصلااااا ربطی نداره من ازمایش اسپرم دادم گفت خیلی قویه شوهرت چهارتا پسر میارین ولی ...‌

دوستم شوهرش واریکوسل داشت و کلی مشکل داشت بچش پسره 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهر قوی باشه پسر میشه ؟؟؟

اره عزیزم 

داداشم ضعیف بود با دارو باردار شدن بچش دختر شد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه هنو. ولی پریشب حس کردم یه چیزی تو واژنمه رفتم دکتر سونو نوشت برام ۱۷ هفتم بود گفت هردو دخترن  ...

عجب شانسی هر دفعه زود مشخص شدن.خدا حفظشون کنه از خدا می‌خوام به درجه ای برسونه دوقلوها تو که بشن مایه افتخارت

من متولد ۱۳۷۵ هستم کی اقدام کنم

تاریخ دقیق تولدت رو بگو

اما روشش اینطوریه که اگه ۲۴ سال و ۷ ماهت باشه ، سنت ۲۵ محاسبه میشه

اگه ۲۴ سال و یک ماه هم باشی ۲۴ 

بعد سنت رو با ماه اخرین پریودت جمع میزنی اگه زوج شد پسر اگه فرد شد دختر

فقط برای محاسبه سن ممکنه ادم اشتباه کنه

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
دختر هشت سالش بود خواست یکی دیگه بیاره که پسر باشه رفت دکتر زد دوقلوشو اونم یک دختر و پسر اول نطفه د ...

من فک میکردم ی نطفه بسته بشه دیگه نطفه دیگه بسته نمیشه بر همین خیلی عجیب اومد برام ،کار خدا نشد نداره

نه هنو. ولی پریشب حس کردم یه چیزی تو واژنمه رفتم دکتر سونو نوشت برام ۱۷ هفتم بود گفت هردو دخترن  ...

سلام عزیزم خوبی😍

مبارکه عزیز دلم دوتا دخمل 😋😋😋😍😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت