2777
2789

میشه اردی که می خوام اضافه کنم تف بدم بعد بریزم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
حالا چرا میخوای تف بدی مامانم هر سال درست میکنه ولی تف نمیده همینجوری میریزه

اخه خیلی طول می کشه تا قهوای بشه

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره باید خیلی رو گاز باشه تا بپزه قشنگ

برا همین می گم تف بدم زودتر درست شه چی کار کنم میشه؟

برا همین می گم تف بدم زودتر درست شه چی کار کنم میشه؟

نه آب گندم باید پخته شه شما اگ ارد رو تف بدی شاید خوب در نیاد 

معرفی محصولات معجزه گر ژنس امریکا🇱🇷 http://Asnanice.jeunesseglobal.com/
نه آب گندم باید پخته شه شما اگ ارد رو تف بدی شاید خوب در نیاد 

ابش رو از ظهر جدا گذاشتم بپزه ارد رو اضافه نکردم اخه اگه اضافه کنم زود ته می گیره

ابش رو از ظهر جدا گذاشتم بپزه ارد رو اضافه نکردم اخه اگه اضافه کنم زود ته می گیره

نه دوستم تا جایی ک من میدونم اول آب گندم رو با ارد مخلوط میکنن بعدا رو گاز میزارن تا ب جوش بیاد باید مرتب هم بزنی به جوش ک اومد میزاری رو شعله ملایم  هر چن دقیقه باید هم بزنی وگرنه ک ته میگیره 

معرفی محصولات معجزه گر ژنس امریکا🇱🇷 http://Asnanice.jeunesseglobal.com/
ما اینجوری درست میکنیم ولی بقیه رو نمیدونم والا 

ممنون گلم