عزیزان لطف می کنید راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟ شوهرم اصلا به من نزدیک نمیشه و با من همبستر نمیشه. میگه من کار به کارت ندارم و نمیخوام بچه ای هم ازت داشته باشم. میتونم شکایت کنم واثبات عدم تمکین مرد بکنم؟
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
از نظر شرعی همچین مردی لعنت میشه بی نهایت زشت و گناه بزرگیه
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
اسمش تمکین نیست. اسمش رو نمیدونم. ولی هر چهار روز یکبار باید کنار هم باشید نه حتما... باشه ها. مهم این هست که کنرت باشه فقط. و هر چهار ماه یکبار باید حتما رابطه باشه. این جزو حقوق زن هست