2777
2789

من خاله ام دیروز مادر شده 😍 میخوام یه هدیه ی خیلی خوب و شیک و گوگولی بخرم برای دخترش و پست کنم براش به نظرتون چی خوشحالش میکنه ؟ همه چی خریدن برای بچشون طلا هم که نمیتونم پستش کنم چون اصلا قبول نمیکنن پول هم نمیخوام باشه نمیخوام فکر کنه برام مهم نبوده و با فرستادن پول سر و تهش رو هم آوردم چون اصولا خودم وقتی پول به عنوان کادو میگیرم ناراحت میشم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
در چه حد؟

یعنی چی در چه حد ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه ؟

مهم نیست اونش

مهم نیست اونش

گل می تونی سفارش بدی از همون شهر خودش 

یا از این قاب تندیسا هست اسم بچه و تاریخ تولد و...داره 

آخه اگه سیسمونی داشته وسیله نمی تونی بخری 

بعدا که دیدیش میتونی کادو اصلیش رو اون موقع بدی 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
گل می تونی سفارش بدی از همون شهر خودش  یا از این قاب تندیسا هست اسم بچه و تاریخ تولد و...داره& ...

عزیزم خارج از ایران هستن گل نمیشه ولی این قاب تندیسایی که گفتی ایده خیلی خوبیه 😍 من فدای تو بشم که ذهنت در این حد خلاقه

براش از این دوربینا که کودک و چک میکنن بگیر خیلی خوب و کاربردیه

چجوریه ؟ گلم از کجا باید بگیرم ؟ خودم بچه ندارم تا حالا ندیدم 😅

یه جفت کفش ناناز با دسته گل نرگس

خواهری گل نرگس خشک میشه تا به اون برسه اون سر دنیاست

عزیزم خارج از ایران هستن گل نمیشه ولی این قاب تندیسایی که گفتی ایده خیلی خوبیه 😍 من فدای تو بشم که ...

خدا نکنه عزیزم 

ان شاءالله قدمش پر خیرو برکت باشه 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏