2777
2789
عنوان

مرتب کردن خونه

158 بازدید | 9 پست

من از صب تا شب دارم تو خونه دوندگی میکنم کار میکنم میشورم جارو ولی همیشه خونم نامرتب و بهم ریختس اینم بگم کمد دیواری ندارم اصلا و کسی هم تو کارای خونه بهم کمک نمیکنه چکار کنم مرتب بشه

انسان ها ارزش عشق ورزیدن رو ندارن 💗💗💗

مگه چند نفرید ک صب تا شب کار میکنی باز بهم ریختس!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمد دیواری ندارم خونمم همیشه مرتبه... 

اولا باید به همه یاد بدی وسیله ای بر میدارن خودشون برن بزارن سر جاش. 

دوما برنامه ریزی کنی... روزی دوساعت کار کنی دیگه کاری برات باقی نمیمونه اول ظرف ها رو بشگر بعد اشپز خونه رو دستمال بکش  و گاز تمیز کن بعد جارو برقی بکش اشپز خونه رو بیا تو حال وسیله ها رو بزار سر جاشون بعد هم جا رو بکش بعد برو تو اتاق کمد دیواری نداری اشکال نداره من خودمم ندارم رخت خواب هامو گزاشتم جایی ک مال کمد دیواریه بعد لباس های بیرونی یه جا لباسی پشت در نصب کردم گزاشتم اونجا. بعد لباس های خونه رو هم سبد خریدم ریختم داخل سبد و لباس های فصلی رو میزارم داخل چمدون 

همه میگن چند نفرید فقط سه نفریم خونه ویلایی هست مرتب باید حیاط بشورم بخدا کمردرد گرفتم

اصلا حیاط نشور چرا باید حیاط بشوری اخه تو این بی ابی هفته ای یک بار کافیه

همه میگن چند نفرید فقط سه نفریم خونه ویلایی هست مرتب باید حیاط بشورم بخدا کمردرد گرفتم

عزیزم ما هم سه نفریم دخترمم کوچیکه خونمون ویلایی.وای خب صب نیم ساعت وقت میذارم واسه تمیزکاری بعدم ظهرم نیم ساعت.حیاطم چرا هی میشوری تو این کم ابی؟زیادی سحت نمیگیری به خودت؟؟

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
بخدا وظع منم همینه

شما چند نفرید؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊