2777
2789
عنوان

یزدیا اگه هستین بیاین

153 بازدید | 29 پست

الان اوضاع یزد خیلی خرابه یا خوبه برا اومدن و دکتر رفتن؟

بجز سوئیت و مسافرخونه 

پارکی هست ک بشه مرکز شهر توش اسکان شد و امکانات بهداشتی داشته باشه؟

افتضاحه

بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن!

الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاحه بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن! الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه

😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذر

سوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم

یزد سرده؟  😂 تا اذر ک چله زمستون بود نمیزاشتم تو خوابگاه بخاری روشن کنن

روزا تابستون! شبا زمستون😐

از بس خسیسن😒

الانم ک کروناس خوشبحالشونه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اوضاع همه جا خرابه  پارک هارم که بستن دور تا دورش رو حصیر و طناب کشیدن😕

سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه  بعد این محدودیت تردد بیایم

😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذر سوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم

تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگرفتن ازشون بی علت میگن مردن!!!!!!

روزا تابستون! شبا زمستون😐 از بس خسیسن😒 الانم ک کروناس خوشبحالشونه!

😂😂

بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان

شباش بهاری😂😂

دم صبح پاییز

یزد اصن زمستون نمیشه ک

خابگاه دانشگاه گرمم بود نمیزاشتم بخاری روشن کنن

😂😂 بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان شباش بهاری😂😂 دم صبح پاییز یزد اصن ...

اتفاقا نوروز ۹۸ من رفتم وحشتناک سرد بود و همش بارون بارون این لپای من شدید قرمز شده بود

سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه&nbs ...

من آدرس و این چیزارو  وارد نیستم شرمنده😬

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگر ...

😣😣😣😥😥😥 امیدوارم ماه اینده بهتر شه نشد هم ک اینهمه صبر کردم ۲ ۳ماهم روش ولی کاش بهتر شه

ناگفته نمونه زیاد رعایتم نمیکننا 

آبجیم پرستاره یزده کورنا گرفته

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐