2777
2789
عنوان

یزدیا اگه هستین بیاین

153 بازدید | 29 پست

الان اوضاع یزد خیلی خرابه یا خوبه برا اومدن و دکتر رفتن؟

بجز سوئیت و مسافرخونه 

پارکی هست ک بشه مرکز شهر توش اسکان شد و امکانات بهداشتی داشته باشه؟

افتضاحه

بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن!

الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضاحه بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن! الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه

😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذر

سوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم

یزد سرده؟  😂 تا اذر ک چله زمستون بود نمیزاشتم تو خوابگاه بخاری روشن کنن

روزا تابستون! شبا زمستون😐

از بس خسیسن😒

الانم ک کروناس خوشبحالشونه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اوضاع همه جا خرابه  پارک هارم که بستن دور تا دورش رو حصیر و طناب کشیدن😕

سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه  بعد این محدودیت تردد بیایم

😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذر سوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم

تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگرفتن ازشون بی علت میگن مردن!!!!!!

روزا تابستون! شبا زمستون😐 از بس خسیسن😒 الانم ک کروناس خوشبحالشونه!

😂😂

بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان

شباش بهاری😂😂

دم صبح پاییز

یزد اصن زمستون نمیشه ک

خابگاه دانشگاه گرمم بود نمیزاشتم بخاری روشن کنن

😂😂 بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان شباش بهاری😂😂 دم صبح پاییز یزد اصن ...

اتفاقا نوروز ۹۸ من رفتم وحشتناک سرد بود و همش بارون بارون این لپای من شدید قرمز شده بود

سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه&nbs ...

من آدرس و این چیزارو  وارد نیستم شرمنده😬

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگر ...

😣😣😣😥😥😥 امیدوارم ماه اینده بهتر شه نشد هم ک اینهمه صبر کردم ۲ ۳ماهم روش ولی کاش بهتر شه

ناگفته نمونه زیاد رعایتم نمیکننا 

آبجیم پرستاره یزده کورنا گرفته

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐