arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 عنوان یزدیا اگه هستین بیاین 153 بازدید | 29 پست الان اوضاع یزد خیلی خرابه یا خوبه برا اومدن و دکتر رفتن؟بجز سوئیت و مسافرخونه پارکی هست ک بشه مرکز شهر توش اسکان شد و امکانات بهداشتی داشته باشه؟ 1399/08/20 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35457 افتضاحهبیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن!الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
hosna_goli عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1920 اوضاع همه جا خرابه پارک هارم که بستن دور تا دورش رو حصیر و طناب کشیدن😕 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
فرحنازخانم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2580 افتضاحه بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن! الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه یزد سرده؟ 😂تا اذر ک چله زمستون بود نمیزاشتم تو خوابگاه بخاری روشن کنن
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 افتضاحه بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن! الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه 😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذرسوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35457 یزد سرده؟ 😂 تا اذر ک چله زمستون بود نمیزاشتم تو خوابگاه بخاری روشن کنن روزا تابستون! شبا زمستون😐از بس خسیسن😒الانم ک کروناس خوشبحالشونه! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 اوضاع همه جا خرابه پارک هارم که بستن دور تا دورش رو حصیر و طناب کشیدن😕 سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه بعد این محدودیت تردد بیایم
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35457 😑😑😑شت میخواسم این هفته بیام ولی انداختیم یکم آذر سوییت هم میترسم کثیف باشه مریض شیم تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگرفتن ازشون بی علت میگن مردن!!!!!! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فرحنازخانم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 2580 روزا تابستون! شبا زمستون😐 از بس خسیسن😒 الانم ک کروناس خوشبحالشونه! 😂😂بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزانشباش بهاری😂😂دم صبح پاییزیزد اصن زمستون نمیشه کخابگاه دانشگاه گرمم بود نمیزاشتم بخاری روشن کنن
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 افتضاحه بیای ۵۰۰تومن جریمه ای چون راهو بستن! الان بری پارک یخ میزنی، این هفته هوا سردتر میشه بعد یه سوال پژوهشکده تولید مثل دولتی یا خصوصی و بیمارستان مادر
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 😂😂 بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان شباش بهاری😂😂 دم صبح پاییز یزد اصن ... اتفاقا نوروز ۹۸ من رفتم وحشتناک سرد بود و همش بارون بارون این لپای من شدید قرمز شده بود
hosna_goli عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1920 سوییت های یزد هم ک زیاد ب درد بخور نیستن یا کثیفن هعییی 😥😥😥 یه راهنمایی بکن ببینم کوجاها خوبه&nbs ... من آدرس و این چیزارو وارد نیستم شرمنده😬 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 تا میشه نیاین. اوضاع به سیاه رسیده😐🤕 روزی ۱۰نفر میمیرن البته این آمار رسمیه! ۱۰نفر دیگه ام تست نگر ... 😣😣😣😥😥😥 امیدوارم ماه اینده بهتر شه نشد هم ک اینهمه صبر کردم ۲ ۳ماهم روش ولی کاش بهتر شهناگفته نمونه زیاد رعایتم نمیکننا
arezo_amiri مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 659 من آدرس و این چیزارو وارد نیستم شرمنده😬 دوشمنت شرمنده عزیزم💓 مرسی
godd عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2578 آبجیم پرستاره یزده کورنا گرفته هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐