2777
2789
عنوان

یزدیا اگه هستین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست

یه پزشک اطفالی هم میگن فوت شده بیمارستانشون

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂وااای دقیقا 😂😂😂😂ما هنوز بخاری مون رو روشن نکردیم 

هواسرد شده؟؟؟

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
سرد خیلی وحشتناک نیس خنکه هوا یعنی نیازی به بخاری نیس🙃

ولی زمستونش خیلی سرده

اره 🤣  یزد سرماش استخونیه از درون میسوزونه مهریز اگه درست گفته باسه کوهش برف بود توخونه هم بخ ...

به هر حال الان نیا اوضاع خیلی خیطه 😞یزد رعایت خیلی کمه خدایی نکرده مریض میشی 

😂😂 بنظرم از 8ونیم 9 صبح تا 5 عصر جهنم ظهراش جهنم سوزان شباش بهاری😂😂 دم صبح پاییز یزد اصن ...

😐هوای خشک و سردش زمستونه دیگه! 🤦🏻‍♀️ از بادو خاکش نگم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بعد یه سوال پژوهشکده تولید مثل دولتی یا خصوصی و بیمارستان مادر 

الان سوالتون چی بود!؟😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😣😣😣😥😥😥 امیدوارم ماه اینده بهتر شه نشد هم ک اینهمه صبر کردم ۲ ۳ماهم روش ولی کاش بهتر شه ناگ ...

بله چون بنظرشون کرونا نمن نده😐 ما کلهم فامیل گرفتیم.. فقط بخاطر ی نفر!

به هر حال الان نیا اوضاع خیلی خیطه 😞یزد رعایت خیلی کمه خدایی نکرده مریض میشی 

چرا یزد رعایت کمه؟ه

خیلی شنیدم میگن یزدیا رعایت نمیکنن.؟چرا ؟؟