2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یلحظه بیایید

748 بازدید | 90 پست

سلام دوستان. شما چطوری پیشگیری میکنید؟برا بدنتون ضررنداره؟من طبیعی جلوگیری می کنم ولی هرماه هم استرس میگیرم بچه شیرخوار دارم. چه روشی پیشنهاد میدید. 

دروز رابطه بدون دخول داشتیم روز نهم پریودم بود رو واژنم ریخت،الان خیلی استرس دارم. اینجوری بتردار میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک ا ن د و م استفاده میکنم اما این سری یکم پر خطر بود دعا دعا میکنم پریود شم 😑

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من قرص میخورم

چند وقته؟یکی اینجا گفت با قرص باردار شده منم ترسیده شدم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

من بعد از تحقیق فراوون به کان رسیدم

بقیه هورمونی

طبیعی هم منتظر بارداری باش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری