2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره آرایش کنم

3950 بازدید | 132 پست

یازده ساله ازدواج کردم قبل ازدواج گفت با آرایش ملایم مشکلی نداره ولی بعداز عقد کاملا نظرش عوض شد اصلا بمن اجازه آرایش نمیده من خیلی افسرده شدم و دلگیر ولی از جهتی خیلی مرد زحمتکش هست گاهی وقتا بخودم دلداری میدم می ارزه که به حرفش گوش بدم .خودمم اهل گاهی وقتا آرایش کردنم همیشگی دوس ندارم برای تنوع واینکه این حس زیبایی طلبی در خودم حل بشه گاهی اوقات هوس میکنم آرایش کنم ولی هیچوقت اینکارو نکردم.طرز فکرشم اینه که مردها از دیدن آرایش صورت تحریک میشوندوخیلیها بمن گفتند که شوهرت خودش تحریک میشه راجبه بقیه هم همین فکرو میکنه وخیلیها مخصوصا جاریم جلوی من خیلی خودشو آرایش میکرد تا منو بسوزونه و بگه آزادی داره ازفخرفروشی کنه .شوهرم مذهبیه تا بحال ندیدم نمازش قضا بشه لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی مفیدکنه توهین نکنید ولی راهکار واقعا لازم دارم چون احساس میکنم تو قفسم باید آزاد بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حتما بی آرایش خوشگلی که این طوریه میگه برعکس باید پیش جاریت ناز کنی بگی شوهرم میگه بی آرایش قشنگترم 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍

برای خودش آرایش کن .توی خونه 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

عزیزم شوهر منم بدش میاد ارایش کنم یا دعوا میشه یا چش غره میره یا منو تحویل نمیگیره یا با لحن بی حوصلگی و خستگی میگه برو پاک کن بعد بیا 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

بیخود کرده 

ارایش کن شدید وکامل به قولی هفت قلم 

بعد برو مماس با صورت وایسو.

زل بزن بگو هان؟؟چته؟؟چشاتم پره مدادو خط و سرمه کن تا بترسه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

مردا گاهی اخلاقای مزخرفی دارن ولی خدایی آرایش نکنی پوستم سالم تر و جوان تر میمونه😂 تازه بیرون رفتنی آرایش نکن فقط زد آفتاب بزن. توخونه آرایش کن هم برا شوهرت هم برا دل خودت. عروسی و اینام رفتی تالار آرایش کن موقع برگشتن با دستمال پاک کن این ب ذهنم میرسه فقط

بدم میاد از,مردایی که زنو از زنونگیش جدا میکنن زن زیباترین.خلقت خداس و کلا ذاتش اینه که دوس داره همیشه بهترین.باشه به ظاهرش به صورتش برسه شوهرت داره دخالت بیجا میکنخ

نطر خاصی ندارم