2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 38518 بازدید | 45 پست
منم یکم معده درد گرفتم و مجبور به استفراغ شدم دوباره لکه بینیم برگشته اما خیلی کمه فقط رگه ای قهوه ا ...

سلام عزیزم چطوری نی نی چطوره؟ اوضاع بارداری خوب پیش میره؟

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧
سلام عزیزم چطوری نی نی چطوره؟ اوضاع بارداری خوب پیش میره؟

سلام عزیزم فردا توهفته11 میرم امروز دوباره لکه بینی کردم میدونی تا استراحت مطلق هستم خوبم به محض بلند شدن و حتی نشستن لکه بینی میکنم چندروز پیش سونو دادم گفت همه چی خوبه شما خودت چطوری؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم فردا توهفته11 میرم امروز دوباره لکه بینی کردم میدونی تا استراحت مطلق هستم خوبم به محض بلن ...

سلام عزیز دلم منم هفته ۱۱ هستم لک بینی با شیاف و قرص قطع شده فعلا نمیدونم چی پیش میاد ولی در کل نگران نباش احتمالا نی نی پسره که لک بینی داری استراحت کن تا ۳ ماهت پر بشه

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧
سلام عزیز دلم منم هفته ۱۱ هستم لک بینی با شیاف و قرص قطع شده فعلا نمیدونم چی پیش میاد ولی در کل نگرا ...

سلام دوستان خیلی جالبه که تجربیاتتونو میگید و ماهایی که بعدا میخونیم خیالمون راحت میشه

من هفته هشت هستم و لک و خون دیدم با شیافو استراحت خوب شدم 

الان فکر کنم بچه هاتون بغلتونن به امید خدا🤲🏻

برا منم دعا کنید😘

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️
سلام دوستان خیلی جالبه که تجربیاتتونو میگید و ماهایی که بعدا میخونیم خیالمون راحت میشه من هفته هشت ...

اره خدا رو شکر یه دختر ناز خدا قسمتم کرد با شیاف و قرص ایزوپرین لک بینی بعد ۲ هفته تمام شد ایشالا بارداری شما هم ختم بخیر میشه

اره خدا رو شکر یه دختر ناز خدا قسمتم کرد با شیاف و قرص ایزوپرین لک بینی بعد ۲ هفته تمام شد ایشالا با ...

الهی خیلی خوشحال شدم عزیزم خدا تورو برا دخترت و دخترتو برا تو نگه داره زیر سایه پدرش🥰

انشالله منم بگذرونم محتاجم به دعا❤️🤲🏻

سلام دوستان خیلی جالبه که تجربیاتتونو میگید و ماهایی که بعدا میخونیم خیالمون راحت میشه من هفته هشت ...

سلام عزیزم منم الان یه هفته اس همین مشکلو دارم اما دکترم فقط دوتا شیاف واسه همون روز اول لکه بینی داد ویه امپول اما الان یه هفته گذشته و تغییری نکردم میخاستم ببینم چیکار کردین شما قطع شد لکه بینی اتون ؟؟

سلام عزیزم منم الان یه هفته اس همین مشکلو دارم اما دکترم فقط دوتا شیاف واسه همون روز اول لکه بینی دا ...

سلام گلم 

من اون تایم بعد چند روز شیاف و استراحت کامل قطع شد 

چند هفته بعدش یه ترشی ب شدت تند خوردم که با درد زیردل و لک شروع شد باز خیلی نگران شدم رفتم سونو شکرخدا خوب بود همه چی 

لکه ها بخاطر هماتومه، هماتوم هم از خونریزی داخل رحم یا جفت نشات میگیره و با استراحت رفع میشه من تا الان دوتاشو پشت سر گذاشتم ایجاد میشه و دفع میشه

الانم هفته ۱۲هستم شکرخدا خوبم انشالله شمام بسلامتی پشت سر میذاری فقططط استراحت ینی برو خونه یکی دراز ب دراز قول مسدم خوب میشی

خانمی شما بهتون صحیح و سالم به دنیا اومد به سلامتی؟  منم دقیقا در هفته ۸ هستم صبح که پاشدم لک د ...

بله خداراشکر

من تاپایان ۳ ماهگی داشتم خودم کامل استراحت بودم دکتر میگفت نسبی اما من کاملا مطلق استراحت میکردم والبته شیاف و امپولن میزدم

ماهگلم دختری ازجنس طلا
خانمی شما بهتون صحیح و سالم به دنیا اومد به سلامتی؟  منم دقیقا در هفته ۸ هستم صبح که پاشدم لک د ...

ببین مطلق یعنی حتی تکون نمیخوردم دراز کش بودم نماز خوابیده میخوندم تیمم میکردم حمام نمیرفتم زیادتراز حد مراعات میکردم

کمک از دکتر بگیر شیاف و امپول استفاده کن و استرس و بزار کنار واستراحت کن

ماهگلم دختری ازجنس طلا