2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 38518 بازدید | 45 پست
اره حتمااااا انشاءالله  ولي خواهش ميكنم فردا اول وقت پيگيري كن قطعا با استراحت و شياف حل ميشه ...

الان دارم اماده میشم به دکتر اخه دکترم اصفهانه و من شهرستان 

ماهگلم دختری ازجنس طلا
ی جوری انگار رحمم منقبض شد با حرکت درد توش پیچید احتمالا از همون بوده و خوب میشم مگه نه؟

زنگ بزن بخش زنان بیمارستانی که پزشکت هست

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا عمرت بده اصلا جواب نمیده بعدم این موقع روز چکار کنم

الآن استرسو بذار کنار بگیر بخواب، انقباصات رحمی و درد و لکه بینی و من تو دوماه اول بارداریم انقدر دارم که  نگو ، بچه رو خدا نگه میداره، فقط هم با استراحت مطلقو شیاف بهتر میشم، حالا چون میگید پروسه ی باردار شدنتون سخت بوده حتما پیگیر شید اگه تونستید امروز ویزیت شید وگرنه حتما استراحت مطلق بدون استرس داشته باشید وقتی سن بارداری پایینه هیچکاری نمیشه کرد‌ فقط استراحتو استراحت، من خودم تو هردو بارداریم بین هفته های ۸ تا ۱۲ که برا غربالگری میرم توهم داشتم که قلبش وایستاده یا... اینا تو بارداری طبیعیه و همش استرس داره مادر

الان دارم اماده میشم به دکتر اخه دکترم اصفهانه و من شهرستان 

بنظرم حرکت نکن، مسافرت تو سه ماهه ی اول خوب نیس، همون شهر خودتون نهایت به دکتر میگی یه سونو بنویسه زیاد استرس داری

عزیزم اگه چندتا لکه قهوه ای دیدی مشکلی نداره استراحت کن مایعات زیاد مصرف کن ،اگرم ک قطع شده خونریزی و درحدهمون چند لکه بوده به سونوگرافی بده برا اطلاع از وضعیت جنین ،ولی اگر بادردو خون رنگ روشن بودی حتما پیش متخصص زنان یاپزشک خودت برو

عزیزم اگه چندتا لکه قهوه ای دیدی مشکلی نداره استراحت کن مایعات زیاد مصرف کن ،اگرم ک قطع شده خونریزی ...

الان دیگ هیچی نیست فقط یخورده لکه های قهوه ای باقی مانده میاد اصلا درد ندارم امید بخدا نزدیک اصفهان میرم سونو التماس دعا

ماهگلم دختری ازجنس طلا
خب خداراشکر وروجک سر جاش بود شیافمو بیشتر کرد و گفت استراحتتم بیشتر کن

خدا رو شکر من هم هفته ۸ هستم و امروز خیلی خیلی کم لک دیدم و دارم از نگرانی دق میکنم شیاف داشتم استفاده کردم نمیدونم چی میشه 

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧
خدا رو شکر من هم هفته ۸ هستم و امروز خیلی خیلی کم لک دیدم و دارم از نگرانی دق میکنم شیاف داشتم استفا ...

چه رنگی میبینی

من دیروز اول چند قطره قرمز بعد که دستمال گذاشتم ی عالمه قهوه ای

امروز سیاه بود

دیروز شیافمو زیاد کرد امروز آمپولمو

ماهگلم دختری ازجنس طلا
خدا رو شکر من هم هفته ۸ هستم و امروز خیلی خیلی کم لک دیدم و دارم از نگرانی دق میکنم شیاف داشتم استفا ...

راستی عزیزم از کجا فهمیدی دختره که نوار صورتی انتخاب کردی؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا
چه رنگی میبینی من دیروز اول چند قطره قرمز بعد که دستمال گذاشتم ی عالمه قهوه ای امروز سیاه بود دیر ...

قهوه ای خیلی خیلی کمرنگ روی دستمال میبینم ،نشاسته حل کردم توی اب،به،انار،سیب گرمیجات زیاد خورده بودم اونم گذاشتم کنار زیاد خوردم استراحت ولی زیاد نمیتونم بکنم خداروشکر کمتر شده،شیاف هم خونه داشتم اونم استفاده کردم 

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧
راستی عزیزم از کجا فهمیدی دختره که نوار صورتی انتخاب کردی؟

دلم میخواد دختر باشه واسه همین صورتی گذاشتم حالا تا خدا چی بخواد سالم باشه ایشالا

دلم میخواد دختر باشه واسه همین صورتی گذاشتم حالا تا خدا چی بخواد سالم باشه ایشالا

انشاله که هر چی دوست داری باشه به خیروخوبی ام بگذره

منم امپولمو دوتا کردم شیافمو۲۰۰ کمتر شده اما تموم نشده فکر کنم یه مدت طول بکشه؟؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا
انشاله که هر چی دوست داری باشه به خیروخوبی ام بگذره منم امپولمو دوتا کردم شیافمو۲۰۰ کمتر شده اما تم ...

والا منم امروز رفتم دکتر قرص ایزوپرین داد با شیاف ۴۰۰ شبی یکی واسه من هی قطع میشه هی میاد نمیدونم والا شانس ماس 

والا منم امروز رفتم دکتر قرص ایزوپرین داد با شیاف ۴۰۰ شبی یکی واسه من هی قطع میشه هی میاد نمیدونم وا ...

منم یکم معده درد گرفتم و مجبور به استفراغ شدم دوباره لکه بینیم برگشته اما خیلی کمه فقط رگه ای قهوه ای میبینم

ماهگلم دختری ازجنس طلا