2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بوتیک زنانه ...؟🙄

212 بازدید | 14 پست

دوستان میخوام یه بوتیک زنانه یا بچگانه بزنم 

ولی چون دست زیاده تو بازار و این روزا وضع بازار خوب نیس میترسم یکم

در این مورد میشه یکم راهنماییم کنید../

و خدایی که به شدت کافیست.../‌♡

نه  فایده نداره 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان واقعا اوضاع اقتصادی خرابه

مگه اینکه خیلییی خلاق باشی و تبلیغ کنی و براش تلاش کنی

منم جمع کردم

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜

به نظر من اول از خرید انلاین شروع کن جنس بخر اینترنتی بفروش برای جلب نظر مشتری یک روز در هفته باهماهنگی قبلی بزار بیان توی خونت خرید حضوری (ولی هیچ وقت زمان خرید حضوری تنها نباش یکی دونفر از دوستات یا خانمهای خانوادت باشن,اوضاع خیلی خرابه)

بعد اگه دیدی کارت گرفته میتونی یه مغازه بگیری.

برای اینکه زودتر دیده بشی,و مشتری هات زیاد باشن جنسهای خوب بیار ,کارهایی که کیفیتشون خوب باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

به نظر من اول از خرید انلاین شروع کن جنس بخر اینترنتی بفروش برای جلب مشتری یک روز در هفته باهماهنگی ...

عالی بود ممنون از راهنماییتون.../♡

و خدایی که به شدت کافیست.../‌♡