2777
2789
عنوان

نزديك بود منفجر شيم😞

534 بازدید | 30 پست

خيلي روز بدي داشتم 

امروز همسرم از سر كار اومد گفت بريم يه دور بخوريم تو ماشين

من باردارم خيلي كم بيرون ميرم خواست خوشحالم كنه از بس افسرده شدم

همين كه از شهر زديم بيرون من گفتم بو سوختن مياد فكر كرديم از بيرونه

٣٠٠ متر رفتيم جلو يهو همسرم زد كنار پياده شد گفت سريع پياده شو

ديدم از پشت ماشين داره دود مياد

ماشينمون هيبريده 

كپسول نداشتيم هيچكاري نميشد كرد

تو جايي كه خيلي كم ماشين رد ميشد انگار خدا خواست يه ماشين يهو اومد

🐣

یا ابلفضلل

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😱

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

وااای خوب بعدش...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

كپسول داشت

من فقط گريه ميكردم از ترس كه الان ماشين منفجر ميشه

كپسول زدن خاموش شد 

تو اين وضعيت حالا فكر خرجشم😞

به اتش نشاني هم زنگ زديم اما خيلي دير اومد خداروشكر اون اقا زود  به دادمون رسيد

🐣