2777
2789

گفتم..دوباره دوباره امپول زد ب دوجای لثم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عفونتی که توی دندونه میتونه علتش باشه . قوی بودن عصب دندون هم همین طور ‌‌ . اگر دندون پزشک تبحر داشته باشه میتونه برات بی حس کنه باللخره . من  خودم تجربه داشتم اما پزشکم عالی بود . دستش درد نکنه 

بله. بعد از زدن چهار تا بی حسی آخرم انقدر درد و تحمل کردم تا دکتر روی دندون و بشکافه و مستقیم رو ریشه تزریق کنه. بعد دکترم گفت ریشه دندان پیچ خوردگی داره. حالا نمیدونم دلیلش واقعا این بود یا نه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

اوهوم زنده زنده انگار ناخونات رو دارن میکشن🥺🥺

۳تا بی حسی زد ولی نشد نامرد خسیس بیشتر نزد

دخترعموم یبار ۱۱تا بی حسی زده بود دکترش بازم بی حس نشده بود

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
بله داغون شدم هیچ وقت یادم نمیره

منم همینم

عصر تا حالا گریم بند نمیاد. روحیمو خراب کرده. اعصابم خرده 

ب نظرت دلیلش چیه 

مشکل از بدن منه؟ یا دکتره یا بیحسی؟؟ 

اخه فک بالامو زد همون موقع بیحس شد و راحت کارو شروع کرد. اما پایینو سه تا امپول زد و بیحس نشد

همینجوری روش کار کرد

علتش میتونه عفونت باشع

من یه سری بیحس نشد تا مغز سرم تیر کشید 😣خیلی بد بود

دوتا دیگه بی حسی زد تا کاملا بیحس شد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
منم همینم عصر تا حالا گریم بند نمیاد. روحیمو خراب کرده. اعصابم خرده  ب نظرت دلیلش چیه&n ...

دوباره باید امتحان کنه ، دکتر وارد باشه بیحس میکنه ، خواهرم دندانپزشکه کسایی که بیحس نمیشن رو خوب بلده بیحسی بزنه