2777
2789
عنوان

خانوما در مورد کرونا

1709 بازدید | 85 پست

تابحال شده یکی پیشتون سرفه کرده باشه شما هم ماسک نزده باشید بعدا بفهمید طرف کرونا داشته ولی شما کرونا نگرفته باشید😖

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خانواده خواهرشوهرم یجا همدیگرو دیدیم کنارهم بودیم بچه هامم بوسیدن، سه روز بعدش شوهرش علاعم نشون داد ومثبت شد اما ما نه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
بله همسرم.البته رابطه هم داشتیم🙈

منم داشتیم اما من سریع گرفتم. شما هیچ علاعمی نداشتی؟؟ 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

اره پدرشوهرم 

کرونا داشته وقتی منو بغل کرد پشینیمو بوس کرد با هم تو یه ماشین و خونه بودیم تقریبا یه روز ولی نگرفتیم خانوادش هم هیچ کدوم نگرفتن 

البته این برا اوایل که کرونا اومده بود

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اره پدرشوهرم  کرونا داشته وقتی منو بغل کرد پشینیمو بوس کرد با هم تو یه ماشین و خونه بودیم تقری ...

مطمئنید کرونا بود

مطمئنید کرونا بود

اره عزیزم دو روز بعد رفت بیمارستان حدود ۱۴ روز موند 

حالش خیلی بد شده بود خیلی خیلی صداش به زور پشت گوشی میشنیدیم 

تستشم مثبت بود

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اره عزیزم دو روز بعد رفت بیمارستان حدود ۱۴ روز موند  حالش خیلی بد شده بود خیلی خیلی صداش به زو ...

خدا خودش رحم کنه به هممون🙏🙏🙏🙏

منم داشتیم اما من سریع گرفتم. شما هیچ علاعمی نداشتی؟؟ 

نه من نگرفتم همسرم داشت نمیدونستیم وقتی اون مثبت شداومدقرنطینه ما تست دادیم منفی بودیم.اسی پرسیده نزدیک کرونایی بودیدونگرفتید منم گفتم بله

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
نه من نگرفتم همسرم داشت نمیدونستیم وقتی اون مثبت شداومدقرنطینه ما تست دادیم منفی بودیم.اسی پرسیده نز ...

ممنون عزیزم