2777
2789
عنوان

خانوما در مورد کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 85 پست

رفته بودم دکتر 

جا نبود ایستاده بودم ی خانمه رو صندلی نشسته بود 

عطسه میکرد 

بلند شد رفت تو 

چون خیلی وقت بود ایستاده بودم کمرم درد گرفته بود نشستهم سرجاش 

الان ۳ روز سرما خوردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر یکساله من کرونا گرفته در حالی که چند ماهه بیرونش نبردم حتی کسی خونمون نمیاد😭😭😭😭امروز فهنیدی ...

انشاالله که خوب بشهدتست ازش گرفتن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
رفته بودم دکتر  جا نبود ایستاده بودم ی خانمه رو صندلی نشسته بود  عطسه میکرد  بلند ...

مگه سر جاشم بشینی خطرناکه

منم همسرم اکثر علایم رو دارن ولی تست نگرفتن ازشون.۵ روز گذشته پیششونم تاحالا ک نگرفتم شکرخدا.دعا کنی ...

انشاالله بلا از هممون دور باشه

دختر یکساله من کرونا گرفته در حالی که چند ماهه بیرونش نبردم حتی کسی خونمون نمیاد😭😭😭😭امروز فهنیدی ...

الهی عزیزمم...ناراحت شدم از کجا گرفته بچه؟

تست دادین که متوجه شدین کروناست؟چه علائمی داره؟

ان شالله بهتر باشه براش دعا میکنیم زود زود خوب بشه

😄چ باحال چطوری شد ک نگرفتن البته خداروشکر ک نگرفتین

فدات نمیدونم معجزه بود شوهرم رفته بودشهرستان کاراداری داشت بخاطراینکه طول کشیدکاراش دوهفته موند دیگه فکرشو بکن دیگه رابطه چی بوده 🙈🤣🤣🤣🤣🤣فقط خدارحم کرد والسلام

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
الهی عزیزمم...ناراحت شدم از کجا گرفته بچه؟ تست دادین که متوجه شدین کروناست؟چه علائمی داره؟ ان شالل ...

قربونت برم .اصلا معلوم نیست از کجا گرفته نه بیرون میبرم نه کسی میاد خونمون خودمم کلا خونم .بله سه روز تب شدید بی حالی بی استهایی اول گفتم مال دندون بعد امروز بردم دکتر ازمایش اورژانسی نوشت گفت کروناس۰😭😭😭من‌موندم چطوری گرفته اخه