2777
2789
عنوان

خانوما در مورد کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 85 پست
تب شدید بی حالی بی قراری بی اشتهایی

خب شاید مشکل چیز دیگ باشه دندون درآوردن یا چیز دیگ اصن بخاطر آزمایش فکر خودتو درگیر نکن دکتر گفتش راه تستش یا ازبینی وگلو یا سی تی

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و دختر کوچیکم گرفتیم  شوهرم  و دختر بزرگم   نگرفتن تو یه خونه هم بودیم 

البته دکتر گفت ممکنه در حد ناقل بودن  باشن ولی علائمی نداشتن 

خواهرهام تو خونه ان گرفتن ولی پدر و مادر م خداروشکر نگرفتند

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
واقعا لطف میککنی خدا  خیرت بده انشاالله

سلام دخترتون بهترشدن 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
من و دختر کوچیکم گرفتیم  شوهرم  و دختر بزرگم   نگرفتن تو یه خونه هم بودیم  ...

خداروشکر انشاالله که هر چه زودتر بره کرونا از هممون دور بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیرزم ممنونم مهربون والا فعلا بی قرار بی استهایی داره تب هم داره اما یکی دو درصد نسبت به دیروز ...

ان شاالله خوب میشه خودتون هم دم نوش مایعات زیادبخورید 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
ممنونم‌دعا کن انگار اسهالم میخاد بگیره چند سری کرده

خوبه عفونت خارج میشه ولی مایعات بهش بده عرق نعناع خوبه نبات نده