2777
2789
عنوان

کسی هست بچش خروسک بشه

206 بازدید | 16 پست

پسرم سه سالشه وقتی سرما بخوره خروسک میشه.سرماخوردنش برام کابوس شده چیکار کنم ب بیمارستان نکشه امپولی دارویی هست ک نبرمش بیمارستان اگه خدای نکرده حالش بد شد؟بخور سرد گرفتم براش ولی فعلا خراب شده کار نمیده

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
پسرمن ، شیر وبادم پودر شده گرم کن بده بخوره ، تو غذاهات لپه زیاد بریزو درمانش هم فقط دگزاست ,که علای ...

مرسی گلم از راهنماییت دگزا برا چ وقتی؟وقتی خروسک شد بزنم براش؟

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود من در کودکی و الان هم دخترم

خروسک یعنی چی

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.

بله بچه من دوبار تا به حال اینجور شده تا مرز سکته پیش رفتم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم برای بچه سه ساله دگزا اخه😮😮😮😮

پسر من یه سالش بود دگزا زدیم برای عفونت ریه و تنگی نفس همیشه تجویز میکنن دکترا

نینی یار جون مادرت کاری به کارم نداشته باش قوانین سایت رو‌تخم چشام   

داروش دگزا هست ولي نميدونم براي بچه سه ساله چقدر بايد زد

پسر من ده ماهش بود خروسك شد يك سوم امپول دگزا رو براش زدن

بر اساس سن و وزن دوز امپول رو ميگن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
سرفه های وحشتناک خشک که صدای قوقولی کردن خروس میده یا با عرض پوزش صدای پارس سگ😐

بچه من جوری بود که دیکه داشت دورازجونش خفه میشد نمیتونست نفس بکشه حالت تنگی نفس شدید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پسر من یه سالش بود دگزا زدیم برای عفونت ریه و تنگی نفس همیشه تجویز میکنن دکترا

در نظر دارید که تا شیش ماه جذب کلسیم به شدت کاهش میده برای یه بچه تو سن رشد چقدر مضره؟؟؟مورد شما خاص بوده.ولی بچه های خروسک اکثر وقتا موفع سرما خوردگی اینجوری میشن هر بار لخوان دگزا بزنن فاجعه است.

@dastankhane93
در نظر دارید که تا شیش ماه جذب کلسیم به شدت کاهش میده برای یه بچه تو سن رشد چقدر مضره؟؟؟مورد شما خاص ...

اره خب پسر من خروسک نشده اما از تنگی نفس لباش سیاه شده بود  تا حالا سه بار تزریق داشته واقعا مجبور بودم اعتماد کنم به دکترش 

نینی یار جون مادرت کاری به کارم نداشته باش قوانین سایت رو‌تخم چشام