بیشتر از ۱۰ ساله که شاغلم چند وقتم هست که ازدواج کردم بعضی وقتها واقعا از کار بیرون و خونه همزمان خسته میشم ولی وقتی چند روز تعطیلی هم خونه هستم کلافه میشم، خانه دارا چطور وقتتونو میگذرونید؟ خانم های شاغل و متاهل تا کی میخواین ادامه بدین برای شما هم سخته؟
الان راضی هستی؟ فوقش تا آخر سال که قسط داریم کار کنم بعدش واقعا میخوام سبک زندگیمو تغییر بدم اما چیزی نمیدونم بلافاصله ترم آخر دانشگاه شاغل شدم تا الان، احساس میکنم هیچی از زندگی نفهمیدم🤔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعال یعنی چطوری؟ ببین من روزای تعطیل هم بر حسب عادت ۷ بیدار میشم نهار تمیز کاری کیک و شیرینی همه اینارو انجام میدم، ورزش و کتاب و فیلم هم هست و من انجام میدم، دراز مدت تو خونه چجوریه؟ دچار روزمرگی نمیشین؟
خب چطور برنامه ریزی میکنی؟ خسته نیستی؟ من بعضی شبا ساعت ۹ نشده از خستگی بیهوش میشم ولی همسرم عادت به دیر خوابیدن داره اصلا خوب نیست که نمیتونم پا به پاش باشم چیکار کنم؟