امروز سومین روزه که میخوام بعد از نهار یه ساعت بخوابم و استراحت کنم ولی نمیتونم بخوابم فقط تو جام این پهلو اون پهلو میشم آخرش هم خوابم نمیبره، خانم ها شماها هم اینطور بودین؟ چیکار کردین برای حل این مشکل؟
من تازه قرنطینم هم تموم شده اداره هم میرم و خسته میشم واقعا و نیاز به استراحت دارم ولی نمیتونم
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شب هم هی میگم زودتر میخوابم ولی همین که شام میخورم میبینم ساعت ۱۱ شده فردا هم به زور بلند میشم ساعت ۷، امروز صبح استفراغ کردم اونقدر خسته و کم خواب بودم
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.