2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه؟😔

112 بازدید | 10 پست

من از تلفنی حرف زدن خیلی اضطراب میگیرم.. شاید مسخره باشه ولی واقعا یه تلفن زدن ساده باعث میشه من ضربان قلبم بره بالا و کلی اضطراب بگیرم.. بعدشم همش پیش خودم فکر میکنم بد حرف زدم؟ نباید فلان چیزو میگفتم؟ زود قطع کردم شاید طرف هنوز میخواست حرف بزنه؟ و .....

تو معاشرت حضوری اصلا اینطور نیستم ولی به همون آدم بخوام تلفن کنم اینجوری میشم! 

کسی هست این مشکلو داشته باشه؟ چیکار باید کنم؟ قبل هر تماسی کلی با خودم کلنجار میرم شده ۱ ساعت خودمو قانع میکنم تا بتونم بزنگم به کسی ..

من متاسفانه اینجوریم خیلی استرسیم واقعا نمیدونم چرا😭

چرا اینجوریم آخه خیلی آزاردهندس... پشت تلفن چنان ضربان قلبم میره بالا نمیفهمم چی دارم میگم...!! قبلشم ک هیچی .. مثلا ساعت ۵ قرار باشه به کسی بزنگم انقد هی میرم و میام دو ساعت میگذره🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجوریم آخه خیلی آزاردهندس... پشت تلفن چنان ضربان قلبم میره بالا نمیفهمم چی دارم میگم...!! قبلش ...

واقعا درکت میکنم اصلا نمیدونم باید چی کار کنیم😭 خیلی ناراحت کنندس وقتی میبینم همه راحت ارتباط برقرار میکنن باز خوبه شما فقط با تلفن اینجوری میشی من همیشه حس میکنم لابد طرف از دستم ناراحت شد لابد حرف بدی زدم لاید سوتی دادم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
واقعا درکت میکنم اصلا نمیدونم باید چی کار کنیم😭 خیلی ناراحت کنندس وقتی میبینم همه راحت ارتباط برقرا ...

منم گاهی حضوری هم اینجوری میشم ولی خیلی کمتر .. 

فکر کنم زیادی رو واکنش طرف حساسیم.. بقیه انقدر فکر نمیکنن راجبش که ما میکنیم‌.. ولی نمیدونم چجوری باید کنترلش کنیم..

منم گاهی حضوری هم اینجوری میشم ولی خیلی کمتر ..  فکر کنم زیادی رو واکنش طرف حساسیم.. بقیه انقد ...

شاید... شاید بریم مشاور یا روانشناس کمک کنه نمیدونم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***