2777
2789
عنوان

ماحرای خواب های عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 115 پست
بچها خوب ب نی نی یار بگین کاربریشو برگردونه گناه داره شاید تنهاس دوس داره بیاد نظر بده

بگیم کیو برگردونه ، آخه دو تا اسم کاربری متفاوت میاد 

#کاربر_نی_نی_سایت  رو بگیم یا #انتقام_هستم  رو بگیم 🙃😉

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چون خودت تو مغزت ساختی باید هم کارهایی که میکنی بدونه

نمیدونم چی بگم

خیلی تصمیم میگیرم برم پیش روانشناس یا دعا نویس ولی همش ناراحته میگه چرا میخوای از دستم راحت بشی

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وختی این شخصو خود تو ساختی تو ذهنت ینی تمام حرفا و کاراش از ذهن خودت نشات میگیره.میتونم بپرسم این ...

دقیقا از ۲۱ مهر

منو‌شوهرم چند ساله که مشکل داریم

ولی اونموقع باهم خوب بودیم 

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
دقیقا از ۲۱ مهر منو‌شوهرم چند ساله که مشکل داریم ولی اونموقع باهم خوب بودیم 

قبلا هیچ ب این فکر کرده بودی ک کاش ی نفر بود ک ارومم کنه بهم اهمیت بده و...؟اولین خوابتو میتونی تعریف کنی؟

شایدم‌محمد باشه😂😂 ولی نه من قیلا هم تو یه تاپیکی دیدم که بحث همین کاربر بود

این ی کاربر مشکوکه نی نی یار صد بار ترکوندش الانم هی میاد این جوری کاربرا رو اذیت میکنه

جواب ابلهان خاموشی است
قبلا هیچ ب این فکر کرده بودی ک کاش ی نفر بود ک ارومم کنه بهم اهمیت بده و...؟اولین خوابتو میتونی تعری ...

اینکه یه نفر باشه نه چای همیشه خوب طبیعنا دوست داشتم شوهرم درکم کنه 

اولین بار که دیدم 

خواب دیدم تو یه بیابونی گم شدم هرچی راه میرفتم نه به حایی میرسیدم ونه کسیو میدیم 

بعد از یه مدت که خستم شده بود یه کوشه ای نشستم 

دیدم یه نفر از دور اومد باورکن شب اولی که تو خواب دیدمش عم میشناختمش از کجا نمیدونم 

وقتی اومدهیلی هوشحال شدم گفتم محمد مجا بودی هسته شدم 

گغت ببخشید که تنهات کزاشتم بیا بریم دستمو گرفت باهم راه خونه رو پیدا کردیم رفتیم

خوب یه بار ازش بپرس تو کی هستی ساخته ذهن منی یا چیز دیگه ای

ازش چند بار پرسیدم تو‌می هستی از کجا منو‌پیدا کردی 

عمش میخنده میگه مگه تو‌گم شده بودی که پیدات کنم

همین دیگه هیچی نمیگه

منم نمیدونم‌ چرا دیگه بیشتر از این نمیتونم ازش سوالی بپرسم

این ی کاربر مشکوکه نی نی یار صد بار ترکوندش الانم هی میاد این جوری کاربرا رو اذیت میکنه

بیاد محلش نده 

به ننم درخواست داده ولی قبول نکردم

دقیقا از ۲۱ مهر منو‌شوهرم چند ساله که مشکل داریم ولی اونموقع باهم خوب بودیم 

رابطه تو با شوهرت خوب کن به اینم محل نده تا گورش و گم کنه بره قران زیاد بخون از خدا بخواه کمک کنه چون طبق تجربه خودم دارم بهت میگم این جنه که پس فردا نابودت میکنه 

جواب ابلهان خاموشی است
رابطه تو با شوهرت خوب کن به اینم محل نده تا گورش و گم کنه بره قران زیاد بخون از خدا بخواه کمک کنه چو ...

داریم حدا میشیم 

خیلی هم قران میخونما ولی فایده نداره هر شب هست 

از طرفی به بودنش عادت کردم از طرفی هم کلافم کرده

کاربر نی نی سایت حان عزیز 

هر چی میزنم رو‌درخواستت اون قسمت پذیرش یا رد کردن نمیاد

چیکار کنم خوب 

درخواستاتو‌میبینم ولی تمیتونم قبول کنم

داریم حدا میشیم  خیلی هم قران میخونما ولی فایده نداره هر شب هست  از طرفی به بودنش عادت ک ...

ببین با قران نمیره ولی دور میشه و ضعیف میشه الان روی خوشش و داری میبینی کافیه این موجودات عصبانی بشن اون موقع میفهمی چه جوری میترسونتت و خواب و بهت حروم میکنه 

در هر صورت واسه جدایی فکر کن نری از چاله بیوفتی تو چاه ببین میشه درستش کرد یا نه من که مشکلت و نمیدونم اما خوب همه راه ها رو بسنج 

جواب ابلهان خاموشی است