2777
2789
عنوان

ماحرای خواب های عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 115 پست

ببین عزیزم ب نظر من نه جنه نه روح این از تخیلات خودت سرچشمه میگیره چون خودت فکر میکنی شوهرت هواتو نداره و دوس داری ی نفر باشه ک ارومت کنه و کمکت کنه ب شکل ی انسان تو خواب میبینیش

خوی شاید ماربریش تعلیق شده من کاربری قبلیم تعلیق شده بود فقط میتونستم‌لایک کنم کامنت نمیتونستم‌بزار ...

پس چرا دو تا اسمه متفاوته🤔ولی با یک اعلان

کاربر نی نی سایت

انتقام هستم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم اومد😂

پس خیالم راحت شد😁😅😂که فقط من درگیرش نیستم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

برا منم اومد😂

از اینا هم واسه تو فرستاد؟!😂🙃

پس چرا دو تا اسمه متفاوته🤔ولی با یک اعلان کاربر نی نی سایت انتقام هستم

والا نمیدونم‌

به منم درخواست دوستی داده

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
والا نمیدونم‌ به منم درخواست دوستی داده

عجیبه ، اصلا این هم مردِ توی خواب های توعه😉😁

اومدی نی نی سایت ، اونم همرات اومده 😅

تا حالا همچین اتفاقی برام پیش نیومده بود 😶

ببین عزیزم ب نظر من نه جنه نه روح این از تخیلات خودت سرچشمه میگیره چون خودت فکر میکنی شوهرت هواتو ند ...

همه اینایی که شما میگن صحیحه 

تنها چیزی که این وسط جور نیست اینه که محمد از کل اتفاقایی که تو طول روز برام اتفاق میوفته خبر داره

چن‌شب پیش خوابشو‌میدیدم بعد بیدار شدم رفتم آب خوردم اومدم خوابیدم بعد ادامه خوابمو دیدم ،،همونحای قبلی وایساده بود گفتم محمد چرا هنوز اینجایی گفت منتظر تو‌بودم که آب بخوری بیای

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
عجیبه ، اصلا این هم مردِ توی خواب های توعه😉😁 اومدی نی نی سایت ، اونم همرات اومده 😅

شایدم‌محمد باشه😂😂

ولی نه من قیلا هم تو یه تاپیکی دیدم که بحث همین کاربر بود

همه اینایی که شما میگن صحیحه  تنها چیزی که این وسط جور نیست اینه که محمد از کل اتفاقایی که تو ...

خب وختی این شخصو خود تو ساختی تو ذهنت ینی تمام حرفا و کاراش از ذهن خودت نشات میگیره.میتونم بپرسم این خوابا دقیقا از چ زمانی شروع شد؟با شوهرت چطور بودی اولین باری ک اومد تو خوابت

پس چرا دو تا اسمه متفاوته🤔ولی با یک اعلان کاربر نی نی سایت انتقام هستم

وای این منم لایک کرده

یه مدته همه رو لایک میکنه کلافه کرده قبلا با اسم انتقام هستم بود 

من هرچی پست میذارم کار بر نی نی سایت لایک میکرد