2777
2789
عنوان

ماحرای خواب های عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 115 پست
ببین با قران نمیره ولی دور میشه و ضعیف میشه الان روی خوشش و داری میبینی کافیه این موجودات عصبانی بشن ...

عزیزم جدایی من وهمسرم ربطی به این خوابا نداره 

ما چند ساله که مشکل داریم

شوهرم اختلال پارانویید از نوع شدید داره 

چن تا مشکل بزرگ دیگه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تاپیک رو خوندم چقدر عجیب بود

حالا برید یه دعانویس نه اینکه براش دعا بگیرید که بره

برید شاید شمارو بیشتر راهنمایی کنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
همه تاپیک رو خوندم چقدر عجیب بود حالا برید یه دعانویس نه اینکه براش دعا بگیرید که بره برید شاید شم ...

میدونی دلم‌نمیاد 

آخه شبش که میاد به خوابم‌خیلی ناراحته میگه مگه چه بدی ازم‌دیدی که میخوای ازدستم راخت بشی

یک‌ماهه که هرشب هوابشو‌میبینم ولی یه بارم اذیتم نکرده

شخصیت خیلی آروم ومهربونی داره

دوسش دارم کلا دلمپنمیاد از هودم دورش کنم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
میدونی دلم‌نمیاد  آخه شبش که میاد به خوابم‌خیلی ناراحته میگه مگه چه بدی ازم‌دیدی که میخوای ازد ...

ولی خداییش خوبه ها😉

من میگم شما برید پیش دعانویس تا بهتون بگه اون کیه چیه و برای چی میاد تو خوابتون

نه اینکه دعا براش بگیرید که بره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ولی خداییش خوبه ها😉 من میگم شما برید پیش دعانویس تا بهتون بگه اون کیه چیه و برای چی میاد تو خوابتو ...

تو فکرش هستم

خیلی خس خوبیه

ولی از هواب که بیدار میشم عصبی میشم

وقتی فکر میکنم میبینم همش خوابه وواقعیت نداره کفزی میشم

میگم خدایا اگر چنین آدمی چحود داره که نشونم بده اگرم نه که یه ماری کن دیگه خوابشو‌نبینم

تو فکرش هستم خیلی خس خوبیه ولی از هواب که بیدار میشم عصبی میشم وقتی فکر میکنم میبینم همش خوابه وو ...

نمیدونم چی بگم

ناراحت شدم بخاطر مشکلت با همسرت

امیدوارم مشکلاتت حل بشه و به آرامش برسی

نمیدونم چی بگم ناراحت شدم بخاطر مشکلت با همسرت امیدوارم مشکلاتت حل بشه و به آرامش برسی

ممنونم

هر‌وقت اسم‌کاربریتو‌میبینم ته دلم میلرزه

از ته دل دعا میکنم همیشه دلتوندخوش ولبتون خندون باشه

ممنونم هر‌وقت اسم‌کاربریتو‌میبینم ته دلم میلرزه از ته دل دعا میکنم همیشه دلتوندخوش ولبتون خندون با ...

ممنون عزیزدلم

ان شاءالله شما هم به هر آرزویی داری برسی

شبهاتنهامی خوابی؟ اگرآره یک شب کسی روبیارپیشت مادری خواهری ،ببین بازهم میاد

فرقی نداره که تنها باشم یا نه

سبا دوتا بچمو‌آبحیم کنارم هستن