2777
2789
عنوان

ماحرای خواب های عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 115 پست
مرده خو زن‌که نیست بعدشم من و همیرم قبل از این خواب هم باهم مشکل داشتیم 

جنسیتش اصلا مهم نیست ، میتونه خودشو به هر شکل و جنسی که میخواد در بیاره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی هم همین مشکل رو داشت یه خانومی دعا نویس بود اومد گفت همزاد داری باید بری پیش دعا نویس وگرنه زندگ ...

من‌تو‌روز هیچومسکلی ندارم

فقط شبا تو‌ خوابمه 

اصلا اذیت نمیکنه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

بچهدها همه کامنتا رو‌میخونم ولی ببخشید که نمیرسم حواب تک تکتونو بدم

از بس تند تند میتایپم همش غلط غلوطه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
مال اونم اذیت نمیکرد فقط بهش میگفتم دوست دارم از شوهرت بدم میاد 

خیلی دوسم داره و آرومم میکنه

ولی عیچوقت هیچ اسمی از شوهرم نمیبره

همیشه میخواد بهم بفهمونه که شوهرم هوامو نداره

مثلا چن شب پیش هواب میدیدم تو‌یه کوچه ای گم شدم شوهرم و دوستاشم اونحا بودن هذچی صداشون میزدم کسی نمیشنید 

هرچی میرفتم به طرفشون نمیرسیدم راه میرفتما ولی مسیر کم نمیشد

بعدش محمد اومد دستمو گرفت از اونجا برد

همزاد چیه یه توضیح میدی لطفا

دقیق نمیدونم بعضی ها از زمان تولد دارن بعضی ها هم بعدا دچارش میشن یه چیزیه نمیزاره پیشرفت کنی نمونه ای از جنه مثلا اگه از اول داشته باشی نمیزاره ازدواج کنی اگه بعدا بیاد سراغت نمیزاره حامله بشی و زندگیت رو از هم میپاشونه 

واااای به غیر از ترسناکی این تاپیک ، این برای من عجیبه 

میرم توی اعلانات ، نوشته کاربر نی نی سایت پست شما رو پسندیده ، میزنم روش ، انتقام هستم میاد ، باز میزنم روش این میاد که این کاربر قطع دسترسی شده‌!!!یعنی چی😡👹😱

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

شاید روح یکی از مرده هاست؟

نمیدونم‌والا

تا خالا تو دنیای واقعی اصلا همچین آدمیو ندیدم

واااای به غیر از ترسناکی این تاپیک ، این برای من عجیبه  میرم توی اعلانات ، نوشته کاربر نی نی س ...

خوی شاید ماربریش تعلیق شده

من کاربری قبلیم تعلیق شده بود فقط میتونستم‌لایک کنم کامنت نمیتونستم‌بزارم