2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسیژن خونش پایینه یعنی ریه ش درگیر شده؟ اگه ریه ش خیلی درگیر شده و تنگی نفس گرفته گلاب بخوره. 

عکس نگرفتن از ریه اش خیلی سرفه نمیکنه فقط بیحاله و اکسیژنش پایین هستش

خدایا شکرت

نسخه حکیم خیراندیش

برای درمان مبتلایان به #کرونا

بسم الله الرحمن الرحیم

💐۱- با ترکیبی از اسانس نعناع و روغن بنفشه

(۱۴ قطره اسانس نعناع + ۳۰ سی سی روغن بنفشه مخلوط شود)

جلو و داخل بینی را دائماً مرطوب نگه داریم.

💐۲- دو سین

هر ۸ ساعت یک قاشق مربا خوری

💐۳- شربت عسل،آبلیمو و نمک هر دو ساعت یک لیوان.

( سه قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه + به اندازه نوک لَب پُر قاشق غذاخوری نمک +باقیمانده لیوان را آب ریخته و خوب مخلوط نمایند )

👍 توجه داشته باشید که این واحدها را در اندازه و مقادیر زیاد نیز می توانید با حفظ نسبت ها درست کنید.

🌺جهت درمان سرفه شدید و پاکسازی ریه که محل اصلی درگیری در این بیماری است دستور زیر را انجام دهید :

👌هفت حبّه سیر را در یک لیوان شیر گذاشته و بگذارید تا به آرامی بپزد پس از ولرم شدن یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه نمایید و نصف استکان صبح و نصف استکان شب، از این ترکیب بخورید.

🌸این ترکیب درمان سرفه ها و تمام مشکلات ریوی می باشد.

🌺به جهت تقویت اعصاب واعتماد به نفس و از بین بردن افکار منفی و از دست دادن روحیه که بخاطر تبلیغات سوء در بیماران ایجاد شده است:

💐یک لیوان دمکرده ی اسطوخودوس و سنبل الطیب( به مقدار مساوی ) و بهار نارنج را با کمی عسل مخلوط کرده و هر شب قبل از خواب میل نماید.

👌 جهت ضدعفونی واستریل کردن محیط منزل، مسجد، امام زادگان، هیئت ها و ... از اسپری گلاب استفاده شود.

💐( پاشیدن ، اسپری کردن روی دستها و صورت و استفاده به صورت های مختلف توصیه می شود.)

💐و جهت استریل وضدعفونی کرد ن مکانهای_عمومی همانند فروشگاهها ، هتل ها ، فرهنگسراها و... اسپند ، کندر و گلپر دود شود.

( استفاده از گلاب نیز توصیه می شود)

💐 و برای استریل وضدعفونی کردن فضاهای_بیرونی همانند خیابان ها ، کوچه ها ، ایستگاههای اتوبوس و مترو و... از محلول آب و آهک استفاده شود ( آهک باعث ته نشینی و محاصره ی ویروس می شود )

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

✅ نشر مطلب فقط باذکر منبع مجاز است

@hakimm_kheirandish

https://t.me/hakimm_Kheirandish.

عزیزم درگیری ریه ربطی به سرفه نداره. کاش یه سی تی اسکن بره. الان نسخه خیر اندیشم برات می فرستم.  ...

شهرستان ما یه بیمارستان داره اونجا هم چندبار بردیمش نه اسکن میگیرن نه تست میگن نیازی نیست

خدایا شکرت
نه جایی رو نداریم باید از خود بیمارستان اعزامش کنن شهرستان دیگه که قبول نمیکنن

انشالله مشکلی نیست. عزیزم هم این نسخه که برات فرستادم خیلی خوبه. هم کلیپای خیراندیش که مخصوص کرونا پر شده توی نت هست.