2777
2789
عنوان

رو یکی از دخترای فامیلم حساس دم خوابشو میبینم همش خیلی اذیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهرشو توصیف کن

خیلی نازه خیلی بی نقصه همه جی عالی تا قبل ازدواجمم خوب بودم باهاش دوسش داشتم با اینک این شخصیت پیک می رو داشت همیشت و مبدونستم اولا با دامادمون ی حوری بود ی بار دیدم براش لقمه میگرفت میداد بهش ب خواهرم گفتم فقط سریع شوعرتو جمع کن 

دیگ من ازدواج کردم امده سراغ زندگی من 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ب خانوادت بگو ک ب اون اطلاع ندن شما اونجا هستی بیان اونجا بگو همسرت خوشش نمیاد.یا اینکه درو باز نکنن براش اگرم پدرت قبول نکرد بگو پس ما دیگا نمیایم خونتون بگوششم برسه ک چ بهتر

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
ب خانوادت بگو ک ب اون اطلاع ندن شما اونجا هستی بیان اونجا بگو همسرت خوشش نمیاد.یا اینکه درو باز نکنن ...

ی بار بابام باردارم هستم سر این خانواده چنان با دختر حاملش دعوا کرد ک فرداش رفتم زیر سرم تمام شب بدون شام و گشنه اشک میریختم 

از بابام متنفرم کلا خودش و خانوادش بیخود ترینن 

بخاطر مامانم میرم اونحا فقط 

حسم میگه قد کوتاه تک دختر از این دهن باریکای لب تزریقی خخخخ

نه خیلی خوشگله قدش ک خیلی بلنده خوش اندامه سفیده همه چیشم حوری اندازس ک واقعا نیاز ب تزریق عمل نداره بدون ارایش ی جور جذابه باذارایش ی حور دیگ 

سبک استایلشم وری وری س ک س ی

[QUOTE=399047957]خیلی نازه خیلی بی نقصه همه جی عالی تا قبل ازدواجمم خوب بودم باهاش دوسش داشتم با این ...

نوشتم 

ی بار بابام باردارم هستم سر این خانواده چنان با دختر حاملش دعوا کرد ک فرداش رفتم زیر سرم تمام شب بدو ...

ای وای😢😢من جات بودم نیمرفتم بخدا مادرمم خودش میگفتم بیاد پیشم ببینمش

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

با همسرتون صحبت کنید و این عذاب تموم کنید.

شما به همسرتون که اعتماد دارید

پس با ایشون صحبت کن و بگو خیلی ناراحتی از رفتارای اون دختر

وازش بخواه با رفتارهاس سرد و ضدحال زدن هاش و بی توجهی این ماجرا رو ختم کنه

براش توضیح بده که شما به خود همسرت اعتماد داری

ولی برای ارامش روان زنش باید تلاش کنه

با صحبت حل میشه

امان از ادمایی که خودشونو میندازن وسط رابطه دونفر و مث انگل همه چیزو به گند میکشن

چقد بدبخت ان چقد حقیرن چقد بی اعتماد بنفس هستن که برای خودشون فرصت جداگانه قائل نیستن و میخان نفر سوم یه رابطه دیگه باشن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

با همسرتون صحبت کنید و این عذاب تموم کنید.شما به همسرتون که اعتماد داریدپس با ایشون صحبت کن و بگو خی ...

میترسم بگم بعد اصلا حواسش نبوده باشه ابنا فکر خودم باشه بعد تازه توجهشو جلب کنم ب طرف بد تر بشه 

نمیدونم والا 

البته اولین بار اینستا خود شوهرم ردش کرد بعد اون هی خودم رد کردم نزاشتم ببینه

میترسم بگم بعد اصلا حواسش نبوده باشه ابنا فکر خودم باشه بعد تازه توجهشو جلب کنم ب طرف بد تر بشه نمید ...

خب پس بیشتر توی ذهن شما این رفتار ها مشکوکه

و احتمالا فقط حساس شدید

ولی درکل میخام بگم باید زن و شوهر جوری باهم باشن که بتونن نگرانی هاشونو بدون دغدغه و ترس از قضاوت به هم بگن

حالا قدیم که نیست

باید تلاش کرد

یادبگیریم باهم حرف بزنیم

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میاد خونه بابام بابامم بیشتر از من دوسش داره

به بابات بگو خوب،بگو حس بدی بهش دارم،اگر اون بیاد من میرم 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏