2777
2789

سلام 

عصر همگی بخیر

دوستان کاری رو سراغ دارید که برای راه اندازیش به سرمایه زیادی نیاز نباشه و مثلا نهایتا با صد ملیون بشه راش انداخت و سودشم بد نباشه؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید💜💝

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا ندیدم اینجا چنین سوالاتی جواب مناسبی داشته باشه

میدونم گفتم تیری در تاریکی باشه

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
کافی نت 

عزیزم میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید یعنی سودش چقدره به نظرتون؟

عزیزم میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید یعنی سودش چقدره به نظرتون؟

اگر جای خوب مغازه بگیری درامدش عالیه کپی ثبت نامها فیش حقوقی ها درست کردن پاور پوینت اینها همه مشتری داره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
چی بود سوالتون؟

منم شوهرم پسوریازیس داره

شوهرتون الان بهبود یافتن کاملا؟

چه دارویی تجویز کرد دکتر براشون و چقد طول کشید ک خوب شدن؟

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
منم شوهرم پسوریازیس داره شوهرتون الان بهبود یافتن کاملا؟ چه دارویی تجویز کرد دکتر براشون و چقد طول ...

پسوریازیس که درمان نداره الان زیاد شدید نیست ولی خوب خیلی از قسمتهای بدنش درگیره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
پسوریازیس که درمان نداره الان زیاد شدید نیست ولی خوب خیلی از قسمتهای بدنش درگیره

برا شوهرم بدنشو سرش بود

دکتر امپول داد هرکدوم دوتومن بعد درمانشو متوقف کرد الان دوباره یذره درومده

خسته شدم بس ژل مالیدم روش هر ژل کوچیکیم ۳۰۰ تومنه

برا شمام انقد خرج داش؟

برا شوهرم بدنشو سرش بود دکتر امپول داد هرکدوم دوتومن بعد درمانشو متوقف کرد الان دوباره یذره درومده ...

نه دکترش فقط دارو ترکیبی بهش میده اونم قیمتش زیاد نیست کلا این بیماری درمان قطعی نداره بنظرم فقط پولش رو دارو میخره اصلا فایده ندارن

نه دکترش فقط دارو ترکیبی بهش میده اونم قیمتش زیاد نیست کلا این بیماری درمان قطعی نداره بنظرم فقط پول ...

چی بگم شوهر من بعد استفاده از دارو یه مدت خوبه خوبه بعد دوباره بعد مدتی کم کم درمیاد