2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایین لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 45 پست
ینی احتمالش هست بیبی پررنگ باشه ولی آزمایش منفی

ینی آزمایش شما منفی بود؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن از ندادم هنوز

خب میتونید آزمایش بدین چند روز از پریود تون گذشته؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
دوروز مونده ب موعد

پس دو روز صبر کنین و بعدش آزمایش بدید به احتمال زیاد باردارین الانم میتونین آزمایش بدید نشون میده

من تو اقدامگ ولی دیشب پریود شدم خیلی ناراحتم سنم داره میگذره و اولین بچمه تورو خدا برام دعا کنین

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
من تو اقدامگ ولی دیشب پریود شدم خیلی ناراحتم سنم داره میگذره و اولین بچمه تورو خدا برام دعا کنین

انشالا که به آرزوتون برسید خدا هیچ خونه رو بی بچه نذاره... دکتر رفتین شما

انشالا که به آرزوتون برسید خدا هیچ خونه رو بی بچه نذاره... دکتر رفتین شما

بله عزیزم من دکترم گفت ۶ ماه اقدام کن اگه خدایی نکرده نشد بیا سونو و آزمایش قبل بارداری و پاپ اسمیرم انجام دادم

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
بله عزیزم من دکترم گفت ۶ ماه اقدام کن اگه خدایی نکرده نشد بیا سونو و آزمایش قبل بارداری و پاپ اسمیرم ...

منم میخوام این ماه اگه پریود شدم برم اگه برید دکتر حتما دارو میده که خیلی به باروری کمک میکنه فقط باید صبر کرد که البته برای اونایی که تو اقدامن کار خیلی سختیه 

منم میخوام این ماه اگه پریود شدم برم اگه برید دکتر حتما دارو میده که خیلی به باروری کمک میکنه فقط با ...

میدونی ما چون اولین تجربه بارداریمونه همش خودم و همسرم منتظریم هر بار که پری میشم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

میدونی ما چون اولین تجربه بارداریمونه همش خودم و همسرم منتظریم هر بار که پری میشم انگار دنیا رو سرم ...

ایشالا که خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه... نگران نباش 

ایشالا که خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه... نگران نباش 

ممنونم عزیزم انشاءالله به این وقت عزیز اذان همه آرزومندا صاحب اولاد سالم و صالح بشن خدا به ما هم بده

ممنونم عزیزم انشاءالله به این وقت عزیز اذان همه آرزومندا صاحب اولاد سالم و صالح بشن خدا به ما هم بده

عریزم ببخش میپرسم منم اقدامم ۳ماهه بچه هم ندارم

چندسالتونه؟

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند